Obavijesti

Sport

Komentari 22

Dijeli 'banane' i zabija, ma on može sve! Zubac opet dominira

Dijeli 'banane' i zabija, ma on može sve! Zubac opet dominira
2

Blokirao, kupio otpatke u napadu, zabijao sve što mu je sjajni Kawhi dostavio. Malo je pokazao i umijeće 'dream shakea', baš kako je to radio veliki Hakeem Olajuwon. Ivica Zubac opet je usmjerio reflektore na sebe

VIDEO

Opet je zaigrao u prvoj petorci i opet je izdominirao. Fantastični Ivica Zubac (22) još jednom je pokazao da su mu Clippersi opravdano dali četverogodišnji ugovor i odigrao jednu od najboljih utakmica sezone.

Pokretanje videa...

00:38

Rođeni Čitlučanin je zabio 15 koševa i imao 13 skokova u pobjedi Los Angeles Clippersa nad Portland Trailblazersima (107-101) i tako došao do još jednog double-double učinka. Sve je to skupio u 20 minuta uz šut 7 od 12. Uz to je skupio i dvije blokade.

Blokirao, kupio otpatke u napadu, zabijao sve što mu je sjajni Kawhi dostavio. Ma mladi centar može baš sve. Malo je pokazao i umijeće 'dream shakea', baš kako je to radio veliki Hakeem Olajuwon i pokazao da je jako puno radio na sebi ovo ljeto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivica je u srpnju potpisao četverogodišnji ugovor od 28 milijuna dolara, a u Clipperse je stigao samo par mjeseci ranije u zamjenu za Mikea Muscalu. Mnogi su to prigovorili tadašnjem generalnom menadžeru Lakersa Magicu Johnsonu, no on se nije previše živcirao zbog toga. 

Ove sezone igra 20 minuta u prosjeku po utakmici, najveća konkurencija mu je sjajni centar Montrezl Harrell, ali svaki put pokaže nešto novo i dobije još više minuta. Na jednom susretu imao je čak pet blokada, Warriorsima je utrpao 16 i pokazao da trener Doc Rivers može računati na njega.

NBA: Portland Trail Blazers at Los Angeles Clippers

Drugi hrvatski predstavnik Mario Hezonja odigrao je nešto skromniju utakmicu. Dobio je 25 minuta i pogodio je jedan šut iz devet pokušaja. Na kraju je skupio dva koša uz pet skokova. Najefikasniji kod Clippera bio je najbolji igrač svijeta Kawhi Leonard koji je zabio 27 koševa uz 13 skokova u četiri asistencije, a najbolji kod Portlanda bili su Damian Lillard i CJ. McCollum s 22 poena.

Clippersima je ovo šesta pobjeda u devetom susretu nove NBA sezone, a Portland je na omjeru 3-5.

Šarićevi Phoenix Sunsi izgubili su od Miami Heata 124-108, a Dario je imao devet koševa, četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Najbolji kod Sunsa bio je Baynes s 23 koša, a kod Miamija je Butler zabio 34 poena.

Ostali rezultati:

Charlotte Hornets - Boston Celtics          87-108
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder  121-112
(Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio Spurse)

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida