Obavijesti

Sport

Komentari 12

Dilaver: Brate, pa gdje rastu ovi Dinamovi klinci? To je čudo

Dilaver: Brate, pa gdje rastu ovi Dinamovi klinci? To je čudo

U Belek je stigao Ivica Vrdoljak koji je uživo pratio dvoboj Dinama i Slaska, a poznato je kako bivši igrač modrih ima odlične veze u Poljskoj. Kuha li se tu neki novi transfer?

VIDEO

U Beleku već svi polako broje dane do povratka u Hrvatsku. U srijedu smo posjetili i hotel Regnum gdje su smješteni igrači Dinama, ali i hotel Kempinski u kojem borave nogometaši Hajduka. Priča je na obje strane gotovo identična, svi su već umorni od ovoliko kišnih dana, i plavi i bijeli u Beleku se osjećaju poput 'ribica u akvariju'.

Još jedan kišni dan (doista nikada nismo u dva tjedna vidjeli toliko kiše) 'zacementirao' nas je u hotele, na zrak smo izašli tek pogledati dvoboj Dinama i Slask Wroclawa. Kao da se ni igračima hrvatskog prvaka nije previše dalo igrati po takvom vremenu, prvo poluvrijeme bila je to prava uspavanka, a onda su modri u nastavku s 'pola gasa' u nastavku dobili utakmicu.

U Beleku se puno priča i o Atiemwenu, novom pojačanju Dinama, za kojeg se i dalje ne zna hoće li do ljeta sreću pronaći na nekoj drugoj adresi.

- Uh, kako je to dobar igrač, top. Baš onako prava klasa, odmah se to vidi - poručio je kratko Emir Dilaver koji je jedan dio utakmice proveo čavrljajući s novinarima. I koji je doista oduševljen mladim juniorima (Horkaš, Josipović, Šutalo, Franjić, Gjira, Marin, Ćuže, Baturina) koji su ovdje na pripremama s prvom momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ma stvarno je strašan igrač, ali mene fasciniraju i ovi mladi. Brate, pa gdje oni rastu? Svi ovi juniori koji su tu s nama mogu biti pravi igrači, onaj 'mali' Bartol Franjić stvarno može bit vrhunski stoper. Ma nije jasno otkuda Dinamu toliko kvalitetnih klinaca, meni je to nevjerojatno - čudio se Dilaver.

Iz Zagreba je na taj dvoboj stigao i Ivica Vrdoljak koji je postao hrvatski menadžer s najjačim vezama u Poljskoj.

- Ma nešto se radi, ali ne brinite, neće to biti nikakav spektakl - sa smiješkom je rekao Vrdoljak koji očito i u Turskoj ima pune ruke posla. Tu je sve više poljskih momčadi, tko zna što će se tu još zakotrljati do kraja prijelaznog roka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov