Obavijesti

Sport

Komentari 35

Dilaver: Briga me za Astanu i njezine rezultate. Prolazimo!

Dilaver: Briga me za Astanu i njezine rezultate. Prolazimo!
4

Mi nismo ni Atletico Madrid, ni Benfica, ni Galatasaray... Mi smo Dinamo. U Kazahstan smo došli pobijediti. Nitko od nas ne razmišlja o remiju, mi želimo pobjedu, rekao je stoper plavih Emir Dilaver

VIDEO

Mi smo u Astanu došli pobijediti! Svaka čast našem suparniku, cijenimo ga i respektiramo, ali zanima nas samo pobjeda, jasan je Emir Dilaver (26), jedan od ključnih ljudi Dinamove obrane.

Dinamo je spreman za novi europski izazov, nogometaši Nenada Bjelice u utorak (16 sati) gostuju u dalekom Kazahstanu.

Situacija je jasna, “modri” traže povoljan rezultat koji bi garantirao mirniji uzvrat u Zagrebu.

Trener “modrih” u ovom ogledu na raspolaganju nema Livakovića, Benkovića, Šituma, Doumbiju, Moru, Majera i Hodžića, a pravo nastupa nema ni posljednje pojačanje - Petković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, u Maksimiru nimalo ne brinu, bez obzira na to što je Astana ozbiljan europski suparnik. I momčad koja u posljednjih 25 europskih domaćih utakmica (u Kazahstanu su gostovali Atletico, Benfica, Galatasaray, Olympiacos...) ima tek - tri poraza, dva od Villarreala i jedan od Sportinga iz Lisabona.

- Gledajte, mene nije briga za sve te rezultate Astane. Mi nismo ni Atletico Madrid, ni Benfica, ni Galatasaray... Mi smo Dinamo. I ponavljam, došli smo ovdje pobijediti. Nitko od nas ne razmišlja o remiju, mi želimo pobjedu - dodaje Dilaver.

Nenad Bjelica opet će na travnjak poslati identičan sastav kao u dosadašnjim europskim utakmicama s Hapoelom. Tako bi prednost u vrhu napada trebao dobiti Budimir, dok će još jedanput s klupe krenuti Gavranović. Zagrepčani će u Astani biti na velikom ispitu. “Modra” obrana je ovog ljeta doživjela brojne promjene, pa braniči Nenada Bjelice još nisu dovoljno uigrani, što se osjetilo i u Izraelu.

- A iskreno, nije nam lako. Ni jednostavno. Svi osjećamo kvalitetu suigrača oko sebe, ali nismo dovoljno uigrani. Vjerujem da ćemo se brzo još bolje upoznati, još bolje razumjeti, to nam je stvarno jako važno. Ali kad gledam Theophile-Catherinea, Leovca, Stojanovića, iza nas Zagorca... Sve su to kvalitetni i dovoljno iskusni igrači. A iskustvo je jako bitno. Samo se trebamo malo bolje upoznati, to je ključ cijele priče. A Astana? To prolazimo, nema straha - zaključio je samouvjereni Emir Dilaver.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi