Obavijesti

Sport

Komentari 38

'Dinamo besplatno dovodi mog Iranca, a vrijedit će 10 mil. €'

'Dinamo besplatno dovodi mog Iranca, a vrijedit će 10 mil. €'
1

Mladi Iranac po Transfermarktu u ovom trenutku vrijedi 700 tisuća eura, u Dinamo će doći bez odštete, ima 22 godine, a Branko Ivanković mu predviđa veliku budućnost i dobru zaradu za Dinamo

VIDEO

Sadegh Moharrami. To je igrač iz mojeg kluba koji će biti novo pojačanje Dinama. Igra na poziciji desnog bočnog i u Maksimir dolazi kao slobodan igrač, rekao je u razgovoru za Germanijak Branko Ivanković.

Bivši Dinamov trener u Persepolisu radi sjajan posao, navijači ga obožavaju, a poznavanje iranskog nogometa i nogometaša u ovom slučaju dobro će doći i 'modrima'. Jer, Moharramiju Tanac predviđa veliku karijeru.

- Za Dinamo će to biti jedno od najvećih pojačanja posljednjih godina, jedan od najboljih stranaca. Istječe mu ugovor i u Maksimir dolazi kao slobodan igrač. Vjerujte mi, Dinamo će za nekoliko godina na njemu zaraditi deset milijuna eura - optimističan je Ivanković.

Moharrami ima 22 godine i prema Transfermarktu vrijedi 700 tisuća eura, prirodna mu je pozicija na desnom beku, no može popuniti i desnu stranu u veznom redu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Očekivao sam puno više od Dinama. Zbog toga su potrebna velika pojačanja za napad na Ligu prvaka. Moj Iranac će biti pravo pojačanje, samo treba još takvih - kaže Ivanković za Germanijak.

O Irancu se pričalo još u zimskom prijelaznom roku, no tada bi 'modri' morali platiti odštetu te su procijenili da će do kraja sezone izgurati sa Stojanovićem, a onda se u ljetnom prijelaznom roku okrenuti Moharramiju koji, eto, sad dolazi bez odštete. Po Ivankovićevim riječima, sjajan posao za Dinamo.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...