Obavijesti

Sport

Komentari 39

Dinamo bi danas mogao postati prvak sedam kola prije kraja...

Dinamo bi danas mogao  postati prvak sedam kola prije kraja...
1

Dinamo u Puli gostuje u subotu od 16.30 sati, a Bišćanova Rijeka igra doma protiv Intera u 19 sati. Plavi će osvojiti novi naslov prvaka ako dobiju Istru, a Rijeka odigra neriješeno ili izgubi od Intera

VIDEO

U zadnje dvije utakmice oni su pokazali dva lica. Protiv Rudeša jalovo i slabo, ali u Koprivnici su odigrali ozbiljnu utakmicu, imali novu energiju, unijeli nekoliko novih igrača i u potpunosti drugačije izgledali, rekao je Nenad Bjelica u najavi utakmice s Istrom na Aldo Drosini.

Dinamo u Puli gostuje u subotu od 16.30 sati, a danas može osigurati i novi naslov prvaka. Ako dobije, a Bišćanova Rijeka izgubi ili remizira, i matematički će biti prvak.

Riječani od 19 sati na Rujevici igraju protiv zaprešićkog Intera.

Bjelica još ne može računati na ozlijeđene Izeta Hajrovića i Marina Leovca, ali Izet će se vratiti u idućem kolu protiv Belupa.

- Njih dvojica nisu na raspolaganju, ali Hajrović će vjerojatno biti u sastavu u sljedećoj utakmici. To je privilegirana situacija u kojoj 23 igrača konkuriraju za 18 mjesta. Slatke brige za mene kao trenera i nadam se da ću odabrati najbolje - dodao je trener lidera HNL-a.

Na klupi Istre 1961 sjedi Igor Cvitanović, veliki prijatelj Nenada Bjelice i legenda Dinama.

Njih dvojica su skupa odrastali u Osijeku. Zajedno su igrali košarku i mali nogomet, bili su nepobjedivi kad su skupa igrali. Danas će se srdačno pozdraviti, a Cvita će nakon toga tražiti čudo i bodove u borbi za ostanak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu