Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dinamo će imati podršku protiv Bayerna: Pape i dida uz modre

Dinamo će imati podršku protiv Bayerna: Pape i dida uz modre
3

Dinamovi sjajni klinci od 14:00 u Münchenu igraju utakmicu osmine finala Lige prvaka kod Bayerna. Iz münchenske FC Croatije poslali su originalni poziv Hrvatima u velebni Bayernov kampus

VIDEO

Nije bitno jesu li seniori, juniori ili kadeti, igra li se nogomet, košarka ili radničke sportske igre, istrčava li Dinamo, Hajduk ili pričuvna amaterska momčad veterana Kluba za potezanje konopa iz Donjih Čamrljevaca... Hrvati u bijelom svijetu će se skupiti, doći i navijati svim srcem za svoje.

Pokretanje videa...

03:24

A ako nas preko grane negdje ima, ima nas u Njemačkoj. A ako nas u Njemačkoj negdje ima, onda nas ima u Münchenu. Pa je FC Croatia München 1970 e.V. poslala originalni poziv svima koji žive u Münchenu i okolici, a imaju vremena. od 14:00 navijati za mladi Dinamo u Ligi prvaka protiv Bayerna:

- Naši mladi Hrvati dolaze u München. Osmina finala Lige Prvaka za juniore Ulaz je besplatan, a mjesta ograničena. I pape i dida bili su za Dinamo protiv Bayerna!

Ne može inkluzivnije, sitni klupski interesi na stranu, svi Hrvati pod jedan stijeg! Jer, trebat će Dinamu pomoć...

Bayern na domaćem terenu ima gol razliku 9-0 u tri utakmice u ligi prvaka. Pobijedili su Olympiacos 6-0, Tottenham 3-0, a sa Zvezdom remizirali 0-0. Kvota na Bayern je 1.70, a na Dinamo 4. Ogromni su favoriti, zabijaju puno golova.

Nema im najboljeg igrača Zirkzeea koji je u prvom sastavu jer se ozlijedio Lewandowski pa je Zirkzee priključen prvoj momčadi.

Ako vam se čini da su ova dva kluba već igrala, imate pravo. Bilo je to u finalu Premier League International Cupa u svibnju prošle godine. Istina, igrale su druge momčadi Bayerna i Dinama, Bavarci su pobijedili 2-0.

Ta utakmica Dinamovom treneru Igoru Jovićeviću može poslužiti samo kao neki ogledni primjer i ništa više od toga jer... Za Bayern neće igrati ama baš niti jedan igrač iz te utakmice.

Kod Dinama je stvar drugačija. Tu su Leon Šipoš, Bartol Franjić, Josip Šutalo i Joško Gvardiol. Antonio Marin je van današnje priče, ali samo zbog ozljede.

Utakmica se igra na stadionu u novom, velebnom kampusu bavarskog sportskog diva koji se rasprostire na 30-ak hektara, a od 1. kolovoza koriste ga Bayernovi juniori i juniorke.

Glavni teren od milja zovu 'kutijicom za nakit', prima 2.500 gledatelja, sva su sjedala natkrivena i na njemu se i trenira i igra. Manji dio namijenjen je i dijelu Bayernove silne sportske obitelji koja nije sva u nogometu. Allianz FC Bayern Academy, naravno, ima i dvoranu koja je dom njihove košarkaške, odbojkaške i stolnoteniske mladosti.

Za sve vas koji ste u Münchenu i s guštom ćete se odazvati na poziv FC Croatije, adresa Bayernovog kampusa je: Ingolstädter Str. 272. Samo tri kilometara zapadno od Allianz Arene čiji se obrisi jasno vide sa tribina glavnog stadiona FC Bayern Akademije.

A za sve nas daleko od Münchena: prijenos od 14 sati je na kanalu Arena Sport 1. Kao uvertira HNL-derbiju Hajduk-Dinamo na Poljudu od 19:00!

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima