Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dinamo ima jako dobru šansu jer u Zagrebu će biti drugačije'

None Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Čini mi se da je Dinamo bio zadovoljan onime što je pokazao u prvom poluvremenu, vodstvom i igrom, te su mislili da će im to biti dovoljno da pobijede, tvrdi bivši trener 'plavih'

Dinamov je poraz 2-1 u Plzenu ostavio razočaranje, ali i veliku nadu da se može otići i korak dalje. Jer dojam je mnogih da je Dinamo pustio gas i da Česi uopće nisu bolja momčad.

"Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju", rekao je nakon poraza Nenad Bjelica, a iskusni trenerski vuk Otto Barić tvrdi:

- Čini mi se da je Dinamo bio zadovoljan onime što je pokazao u prvom poluvremenu, vodstvom i igrom, te su mislili da će im to biti dovoljno da pobijede. Međutim, Česi su očito kvalitetna, jako dobra i organizirana momčad, i u nastavku su bili puno bolji.

- Mislim da Dinamo nije podcijenio Viktoriju, sad su se mogli uvjeriti kolika je doista snaga češke momčadi. Puno toga mi je u drugom poluvremenu bilo loše, kao da je Dinamo prestao igrati. Unatoč porazu 2-1, Dinamo ima jako dobre šanse za prolazak jer će u Zagrebu biti puno drugačija utakmica.

- Dinamo sad zna kako za pobjedu protiv Viktorije nije dovoljno samo jedno dobro poluvrijeme nego moraju biti sjajni svih 90 minuta. To ovaj Dinamo može jer je puno puta u Europi ove sezone odigrao na takav način.

- Treba istaknuti kako je i ovo velik uspjeh i objektivno reći kako su sad protivnici sve jači. Pa to je nokaut faza europskog natjecanja i stoga je svaki prolazak dalje pravi podvig.

Komentari (27)
  • Šteta zbog nacionalnog koeficijenta,Dinamu fale samo dvije pobjede i zauzeli bi 15.mjesto koje nosi 5 klubova u europskim takmičenjima,od toga 2 u kvalama LP 1920/21. Sada i da izbaci Vikoriju,vrlo je upitno da li će ostvariti jednu pobjedu u iducoj rundi jer su protivnici sve teži.

    16. 2. 2019,   04:29
  • Ajmo do pobjede Dinamo... Hajdukovac. 😀👍

    16. 2. 2019,   02:03
  • Otto znalac. Na Euru 2004. igrao sa 6. obrambenih. Njemu je Rosso igrao. Toliko o njegovom znanju.

    16. 2. 2019,   15:12