Obavijesti

Sport

Komentari 61

Dinamo je danas tamo gdje je Hajduk bio još prije 25 godina

Dinamo je danas tamo gdje je Hajduk bio još prije 25 godina
1

Nenad Bjelica naprosto je idealan da mu se da čisti menadžerski ugovor. Postotak od love koju momčad zaradi na terenu i od prodaje igrača koje će stvoriti. S njim treba potpisati na što više godina

VIDEO

Trebalo je samo poljubiti ruku nogometu. Ma, baš kako kaže nikad dovoljno puta citirano prvo Googleovo pravilo, fokusiraj se na korisnika i sve će doći samo po sebi. Dok je u fokusu bio Zdravko, to jest dok je glavni proizvod bio transfer, rezultati su bili kakvi su bili. Negativni rekordi, da suparnički navijači dinamovcima vade mast.

Pokretanje videa...

00:50

Sad je Dinamo fokusiran na nogomet. Glavni je Bjelica, koji se čak i od Ćire bolje izmiče da bi glavni bili igrači. Rezultati su takvi da novo proljeće nije zajamčeno, ali dovoljno dobri da je razumno, utemeljeno razmišljati što dalje treba učiniti da se ubuduće proljeće maltene podrazumijeva.

Kao nekoć Nokia, koja nije razumjela što Jobs jest razumio, da telefon nije puki uređaj, nego stvar softwarea, nekad je Hajduk imao sve u rukama. Četvrtfinale Lige prvaka, nula s Ajaxom, predsjednik HNS-a bio je Nadan Vidošević. Danas sve u rukama ima Dinamo. S praktički dvije postave koje mogu igrati nacionalnu ligu i nekoliko igrača koji Atalanti mogu utrpati četiri komada, brdom love koju je već zaradio u Europi i brdom koje će zaraditi prodajom Olma i drugih, Dinamo prednost može izgubiti praktički samo prestane li ljubiti ruku nogometu.

U redu, i drugi mogu pronaći dobre, a jeftine igrače, odgojiti vlastite u omladinskoj školi. I u komplicaranijim djelatnostima od nogometa padala su kraljevstva. Ali, kužimo se, Dinamo je trenutno toliko bolji od ostalih da bi to vjerojatno ostao i da Zdravka sud proglasi nevinim i da opet svako malo u svlačionici motivira momčad.

Besplatan savjet vrijedi koliko i košta, ali poljubiti ruku nogometu sad bi najvjerojatnije značilo s Bjelicom potpisati ugovor na što više godina. Sa svim mogućim klauzulama koje mu jamče nesmetan rad. Gledajući Dinamo kao korporaciju, Bjelica je naprosto idealan da mu se da čisti menadžerski ugovor. Postotak od love koju momčad zaradi na terenu i od prodaje igrača koje će stvoriti.

I, sitnica, i dalje smatram da je bolje da je Dinamo izgubio sve one utakmice u Ligi prvaka, nego da ih nije igrao. Nužna školarina prije jačanja da Dinamo tu i tamo može školovati treću momčad Italije. A dalje, optimist sam, što bude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju