Obavijesti

Sport

Komentari 88

Dinamo otišao u Albaniju ipak bez ranjenog Zdravka Mamića

Dinamo otišao u Albaniju ipak bez ranjenog Zdravka Mamića
12

Ovakve stvari ne da osuđujem, nego ne mogu naći riječi. Ovdje su u pitanju ljudski životi. No to je još jedan motiv više za nas. Ako baš hoćete, sad trebamo pokazati muda, rekao je Mario Cvitanović

VIDEO

Dinamovci su otputovali u Albaniju gdje će sutra pokušati izboriti svoje mjesto u ždrijebu Europske lige u petak. Skenderbeu je bio na korak do senzacije, a Dinamo se spasio u sudačkoj nadoknadi golom Angela Henriqueza za 1-1. 

Iako je najavio da će ići u Albaniju s momčadi, Dinamov savjetnik Zdravko Mamić, na kojeg su pucali u Tomislavgradu, ostao je u bolnici u Zagrebu.

- Ništa me ne može slomiti, idem u Albaniju - rekao je Zdravko bratu Zoranu.

No liječnici su mu savjetovali mirovanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

02:01

Cvitanović: Sad moramo pokazati muda

Ovakve stvari ne da osuđujem, nego ne mogu naći riječi. Ovdje su u pitanju ljudski životi, to je van svake pameti. No to je još jedan motiv više za nas. Ako baš hoćete, sad trebamo pokazati muda, upravo zbog ovoga, rekao je Mario Cvitanović.

Dinamu će, osim muda, trebati i igra. 

-  Analizirali smo dvije posljednje utakmice i radili smo na tome, bilo je dosta greška i loš karakterni segment u prvom dijelu utakmice. Želimo igrati u Europi i tako ćemo se postaviti. Nemamo apsolutno pravo ni matematike da razmišljamo na drugačiji način. Kalkulirati sigurno nećemo - rekao je Cvitanović i dodao:

- Pokazali smo karakter u zadnjoj utakmici protiv Belupa, Nikakav negativan ili suzdržan stav ne bi bio dobar, želim pozitivan stav, energiju i stvari koje smo trenirali. Svi su spremni i zdravi - rekao je trener Dinama.

'Očekujemo prolaz'

Malo smo podcijenili Albance u prvoj utakmici, ali sad nećemo, rekao je Dominik Livaković.

- Očekujemo sigurno prolaz, ali bit će teško. Vidjeli smo da Skenderbeu nije momčad koja se smije podcijeniti i dat ćemo sve od sebe - dodao je golman Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...