Obavijesti

Sport

Komentari 7

Dinamo kreće u sezonu bez 12 igrača! Dvojici se traži klub...

Dinamo kreće u sezonu bez 12 igrača! Dvojici se traži klub...
1

Hrvatskog prvaka je po isteku ugovora napustio Mario Musa, novi se klubovi traže Lecjaksu i Menalu, dok će nova lica u odnosu na prošlu sezonu biti samo Ivo Pinto i Neven Đurasek...

VIDEO

Dinamo je u srijedu započeo pripreme za novu sezonu. Nenad Bjelica svoje je igrače okupio u 10 sati i odmah odradio prvi trening, a onda će se "modri" okrenuti ždrijebu 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Hrvatski prvak "okrnjen" će započeti pripreme, Bjelica od prvoga dana na raspolaganju neće imati U-21 niti A reprezentativce.

Počeo je prvi pripremni trening naše momčadi!

Objavljuje GNK Dinamo Zagreb u Srijeda, 19. lipnja 2019.

Lovro Majer, Ivan Šunjić, Nikola Moro i Dani Olmo nalaze se na Europskom prvenstvu do 21 godine, dok su osam A reprezentativaca (Ademi, Livaković, Petković, Rrahmani, Kadzior, Moharrami, Gojak i Stojanović) bili u pogonu početkom lipnja, pa su dobili dulji odmor. I oni će se pripremama Dinama priključiti sljedećeg tjedna.

Bjelica će na raspolaganju imati i mlade nade, pa će pripreme sa seniorskom momčadi proći Horkaš, Josipović, Franjić, Gjira, Marin, Baturina, Ćuže i onaj najmlađi - Gvardiol (17). Od mladih nada tu će se naći i Neven Đurasek, veznjak koji je prošlu sezonu odradio na posudbi u Lokomotivi. A kako Bjelica od prvog dana nema čak šest centralnih veznjaka, Đurasek će dobiti priliku za dokazivanje.

Od prvog dana u pogon će i jedino dosadašnje pojačanje Dinama - Ivo Pinto. Portugalac će odmah krenuti u borbu za desni bok, od njega se u novoj sezoni očekuju velike partije. Zanimljivo, na početku priprema se ne očekuju igrači (Lecjaks, Menalo, Knežević...) kojima bi se trebali s posudbe vratiti u Dinamo, njima se traže novi klubovi. Jedini igrač koji je po isteku ugovora završio svoju maksimirsku epizodu je - Mario Musa.

Nenad Bjelica na prozivci očekuje 22 igrača, u Maksimiru bi se ujutro trebali pojaviti Zagorac, Horkaš, Josipović (vratari), te Dilaver, Theophile, Lešković, Perić, Gvardiol, Pinto, Leovac, Franjić, Gjira, Đurasek, Atiemwen, Marin, Hajrović, Oršić, Šitum, Gavranović, Andrić, Ćuže i Baturina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani