Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica, neke su duplo skuplje

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Na službenik stranicama Dinama objavljene su cijene godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu. Novitet su GOLD i BLUE vrste ulaznica, a prema prošloj godini cijene su znatno veće

Nova sezona, novi trend s ulaznicama. Aktualni hrvatski prvak Dinamo objavio je na svojim službenim stranicama cijene godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu 2019/2020. Novitet u odnosu na prošlu godinu jesu dvije vrste ulaznica - odnosno jedne koje vrijede za HNL, Kup i Europu (GOLD) te druge koje vrijede za HNL i Kup, dok u Europi omogućuju pravo prvokupa ulaznica (BLUE).

U odnosu na prošlu godinu, cijene ulaznica su porasle.

CIJENE ULAZNICA PROŠLE GODINE

Prodaja ulaznica nogometnog kluba GNK Dinamo Zagreb | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

GOLD GODIŠNJA ULAZNICA 2019/2020

Vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa te za UEFA utakmice koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir. Ne vrijedi za 2. pretkolo Lige prvaka, zbog kazne UEFA-e i odigravanja utakmice bez gledatelja.

- Tribina sjever dolje 500 kuna (za članove kluba 400 kuna)

- Tribina istok 650 kuna (za članove kluba 520 kuna)

- Tribina zapad dolje 800 kuna (za članove kluba 640 kuna)

*S ovom godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion na sve utakmice HT Prve lige, Hrvatskog kupa i UEFA utakmice, nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu.

BLUE GODIŠNJA ULAZNICA 2019/2020

Vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir i vlasniku daje pravo prvokupa svog mjesta na UEFA utakmicama. Termini prvokupa će se određivati prema datumu odigravanja utakmica. Ako vlasnik ne iskoristi pravo prvokupa, njegovo mjesto ide u slobodnu prodaju.

- Tribina sjever dolje 300 kuna (za članove kluba 240 kuna)

- Tribina istok 450 kuna (za članove kluba 360 kuna)

- Tribina zapad dolje 600 kuna (za članove kluba 480 kuna)

*S ovom godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion na utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa, a za UEFA utakmice potrebno je kupiti jednokratnu ulaznicu.

Za vlasnike godišnjih ulaznica iz prošle sezone prodaja kreće 2. srpnja i traje do 6. srpnja, dok će svi ostali svoje godišnjice ulaznice moći kupiti na Ticket pointu kraj stadiona Maksimir i online (online putem moguće je kupiti godišnje ulaznice GOLD i BLUE za tribine istok i zapad dolje) od 8. srpnja.

Komentari (43)
  • Stadion kojemu su sva mjesta u gledalištu nenatkrivena (uz iznimku naknadno nadograđenih baraka-kapunjera koje još nazivaju i svečanim ložama ) bi trebao poklanjati ,a ne prodavati ulaznice..

    25. 6. 2019,   11:53
  • Ne bi ti ni da naprave novi stadion dolazio na tekme.Pravom navijaču ne smeta ni kiša ni sunce.Ja sam na svakoj tekmi da se razumijemo

    25. 6. 2019,   12:59
  • Sve i da daju karte besplatno nebi bilo više od 5.000 gledatelja na stadionu na običnim utakmicama to je dinamova realnost, a zoran mamić je samo to potvrdio svojim povratkom.

    25. 6. 2019,   12:56