Obavijesti

Sport

Komentari 12

Dinamo otvorio novi Fan shop: Došao je i izbornik Zlatko Dalić

Dinamo otvorio novi Fan shop: Došao je i izbornik Zlatko Dalić
1

Hrvatski prvak u petak je u Jurišićevoj otvorio Fan Shop izložbenog prostora od oko 100 kvadrata. Otvorenju su prisustvovali Nenad Bjelica, igrači, stožer i uprava, a došao je i Zlatko Dalić

VIDEO

Ove godine porasla je prodaja Dinamovih rekvizita. Naravno, glavni razlog tome sjajni su nastupi u Europi, ali i prvenstvu koje su 'modri' već osvojili, a dogurali su i do finala Kupa gdje ih čeka Rijeka.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Zagreb: Otvoren novi Dinamov Fan shop Zagreb: Otvoren novi Dinamov Fan shop Zagreb: Otvoren novi Dinamov Fan shop
26
| Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dinamo je zbog velike potražnje otvorio još jedan veliki Fan shop u Jurišićevoj ulici u centru Zagreba. Veliko zdanje od oko 100 kvadrata (samo izložbenog prostora) u funkciji će biti od sutra kada i službeno kreće s prodajom rekvizita i sportske opreme s brandom Dinama, Svi zainteresirani navijači moći će u subotu doći u Jurišićevu od 11 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na otvorenju velikog Fan shopa bili su trener Nenad Bjelica, cijeli stručni stožer, došli su i svi igrači, a stigle su i neke legende kluba (Marko Mlinarić, Etto, Jerko Leko...). Ovaj događaj svojim su dolaskom uveličali i izbornik Zlatko Dalić te bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević koji je veliki dio trenerske karijere proveo upravo u zagrebačkom Dinamu.

Miroslav Ćiro Blažević zadržao se u ugodnom razgovoru s francuskim stoperom Kevinom Theophileom-Catherineom, ali i švicarskim napadačem Mariom Gavranovićem.

- Zadovoljstvo mi vas je pozdraviti u ime Dinama na svečanom otvoranju novog Fan shopa. Ove godine ostvaren je plan generacija, a to je plasman u europsko proljeće. Sada nam stiže i treća zvijezda iznad grba na dresu, a sve to je plod našeg dugogodišnjeg rada. Za sve su zaslužni naši igrači na čelu s trenerom Nenadom Bjelicom, kao i naši navijači koji su nas nosili u plavo proljeće - poručila je u svom obraćanju nova predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras, pa nastavila:

- Kako je predsjednik kluba Mirko Barišić jednom izjavio, Dinamo je nadahnuće i vječiti uzor. Hvala vam svima što ste nam se odazvali u ovako velikom broju, a nadamo se kako će vam se svidjeti naša ponuda u ovom Fan shopu.

Novi Fan shop zajedničkim su snagama otvorili (prerezali vrpcu) simpatična Vlatka Peras, predsjednik kluba Mirko Barišić i kapetan Dinama Arijan Ademi...

- Htjeli smo napraviti jedan odličan Fan shop u centru Zagreba, a sada znamo da smo u tome uspjeli. Tako nam tvrde mediji, igrači, ali i svi okupljeni na svečanosti otvaranja. Ovo je atraktivan prostor u centru grada, a sada sam ispunjen osjećajem sreće i ponosa. Danima smo tražili rješenje s arhitektima kako će sve skupa izgledati, a nama je cilj bio napraviti jedan multifunkcionalan prostor, ali da tu bude i multimedijskog sadržaja kako bi svi navijači mogli svjedočiti cjelokupnoj povijesti Dinama. Ovdje imamo više od 200 različitih artikala - rekao je Dinamov direktor marketinga Tomislav Rukavina.

Dinamo je u svom Fan shopu predstavio i Zid slave na kojem su zanimljivi detalji, spoj povijesti i sadašnjosti modroga kluba. Tako se na Zidu slave nalaze Dinamov dres Jerka Leke iz 2001.. godine, kopačke Danija Olma, rukavice Dominika Livakovića u kojima je brabio protiv Benfice, kapetanska traka Arijana Ademija, gramofonska ploča s Dinamovim hitovima iz 1982. godine, replika pehara namijenjenog osvajaču Kupa velesajamskih gradova iz 1967. godine, ali i originalna lopta s prijateljske utakmice Dinama i Celtica iz veljače 1967. godine. A podsjetimo, "modri" su par mjeseci kasnije osvojili Kup velesajamskih gradova, dok je Celtic postao prvak Europe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac