Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dinamo radio uz Young Boyse, taksisti pronašli svog 'jazavca'

Dinamo radio uz Young Boyse, taksisti pronašli svog 'jazavca'
1

Dinamo se nalazi u istom hotelu u kojem su odsjeli i Young Boysi, švicarska momčad koja ih je udaljila od Lige prvaka, ali tako 'pogurnula' i prema europskom proljeću...

VIDEO

Drugi dan u Beleku i - neočekivano buđenje. Obližnji minaret oglasio se tradicionalnim adhanom (pozivom na molitvu) već u pet ujutro, a i NBA večer nam je trajala prilično dugo. No, brzo smo se vratili u krevet, pa krenuli u prvi 'turski' radni dan. Petak smo proveli s modrima (danas ćemo s Hajdukom), u puni trenažni proces uključili su se Ademi i Šunjić čija situacija s upalom pubične kosti još nije u najboljem redu.

Treniralo se na jedan gol, radila se završnica, a pljesak je u nekoliko navrata sjajnim potezima zaradio Dani Olmo. Španjolac je već u pravoj formi, trenira angažirano poput kojekakvog juniora koji se tek bori za mjesto u momčadi. S ostatkom momčadi nije bilo Danijela Zagorca, njega su lakši problemi s metatarzalnom kosti ostavili u hotelu, ali on će već danas biti u punom pogonu.

U luksuznom hotelu Regnum gdje je odsjeo Dinamo nalaze se još Dinamo Dresden, Osmanlispor, Antalyaspor, pa i Young Boysi koji su u jutarnjem terminu trenirali na terenu pored Dinama. A baš su Švicarci ove sezone izbacili plave iz kvalifikacija za Ligu prvaka, usmjerili ih prema Europskoj ligi, pa i najuspješnijoj europskoj sezoni u posljednjih 49 godina. U hotel Regnum sljedećih dana stiže i Šahtar koji će ovdje snage odmjeriti i s Hajdukom.

Već u prva dva dana turskih priprema uvjerili smo se kako su turski taksisti našli svog 'jazavca'. Prvo nas je u četvrtak taksist iz Antalyje preveo do Beleka (40-ak kilometara) za 35 eura, ali nas ostavio kod krivog hotela. Bez obzira što smo mu tijekom cijele vožnje pokazivali točnu adresu. Ubrzo smo morali naći novi taksi, a taj nas je onda za 'siću' (pet eura) prebacio do pravog odredišta. I tako je naša prva dnevnica otišla u njihove ruke.

U četvrtak i petak nad Belek su se nadvili oblaci i kiša, još u Turskoj nismo vidjeli - sunce. Hajduk je zbog toga jučerašnji jutarnji trening odradio u dvorani, popodne su i bijeli izašli na travnjak u sklopu svog, također vrlo primamljivog Kempinski hotela. Dinamo je oba treninga odradio vani, ali igrači su bili dobro 'zabundani', ugčavnom su se nosile trenirke i šuškavci, rijetki su trenirali u kratkom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani