Obavijesti

Sport

Komentari 43

Dinamo riješio problem krila? Stiže 17-godišnji Argentinac...

Dinamo riješio problem krila? Stiže 17-godišnji Argentinac...
1

Matias Godoy osvajao je Copa Americu do 15 i 17 godina, vezalo ga se uz Milan, Inter i Chelsea, a bio i nadomak Inter Miamija, kluba iz MLS-a čiji je predsjednik legendarni David Beckham

VIDEO

Argentinski mediji posljednjih dana 'gore', jedna od većih vijesti zimskog prijelaznog roka za njih je, kako kažu, odlazak 17-godišnjeg krilnog igrača Matiasa Godoya u - Dinamo! Matias Godoy ima tek 17 godina (rođen 10. siječnja 2002.), nastupa za drugoligaša Atletico Raffaelu za koju je u sedam nastupa zabio jedan gol. No, Godoy je nadolazeća zvijezda tamošnjeg nogometa, s reprezentacijom Argentine osvojio je Copa Americu do 15 (2017.) i 17 (2019.) godina...

Atletico Raffaela se posljednjih mjeseci nalazi u velikim financijskim problemima i nešto pod hitno treba prodati. Naravno, ozbiljan novac mogu zaraditi tek na 17-godišnjem 'wunderkindu' koji prema Transfermarktu već vrijedi dva milijuna eura. Proteklih mjeseci njegovo se ime vezalo uz odlaske u Chelsea, Inter ili Milan, a posljednjih dana vrlo je aktivna bila opcija iz MLS-a, točnije od Inter Miamija, kluba čiji je predsjednik David Beckham.

Argentinski mediji navode kako mladi Godoy ipak želi u Europu, ali ne u jedan od najvećih klubova svijeta, već kako odlazi u Hrvatsku. Matias Godoy je 2017. godine na Copa Americi do 15 godina (na kojoj je kao gost nastupila i Hrvatska) zabio četiri gola, od toga dvaput je poentirao u polufinalnom meču protiv Perua (4-1), a u listu strijelaca se upisao i u finalu zabivši Brazilu (3-2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ista generacija argentinskih dječaka osvojila je Copa Americu U-17 prošle godine, a Godoy je u taj uspjeh mladih 'gaučosa' ugradio tri gola. Tu je na putu do zlata dvaput zabijao Čileu (2-0), te opet jednom Brazilu (3-0). Mlada nada argentinskog nogometa igra na poziciji desnog krila, iako se solidno snalazi i kao polušpica ili centralni napadač. Argentinci navode kako bi Dinamo za njega trebao platiti milijun dolara, te kako će sve biti riješeno sljedećih dana.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet