Obavijesti

Sport

Komentari 34

Dinamo se osigurao! Bjelica će ostati na klupi do 2021. godine

Dinamo se osigurao! Bjelica će ostati na klupi do 2021. godine
2

Doznali smo u petak ujutro da su pregovori bili jako dobri i da je Bjelica blizu odluke da ostane. On je ubrzo sve prelomio i u subotu prije puta u Osijek trebalo bi biti i službeno objavljeno da je potpisao novi ugovor

VIDEO

U petak ujutro u 9 sati prvi smo otkrili kakva je vjerojatna sudbina Nenada Bjelice na klupi Dinama. Hrvatski prvak ponudio mu je novi ugovor na dvije godine. On se posavjetovao sa svojim najbližima i već do navečer je prelomio - prihvatit će ponudu Dinama, potpisat će novi, poboljšani ugovor do 2021. godine! To bi u subotu u 9 sati i Dinamo trebao potvrditi na izvanrednoj konferenciji za novinare u Maksimiru.

To je rasplet koji čini sretnim svakog istinskog dinamovca. 

Sredinom svibnja prošle godine Bjelko je upalio automobil, došao iz Klagenfurta u Zagreb, preuzeo je Dinamo, a svoje trenerske majstorije pokazao je u ovoj sezoni. Prezimljavanje u Europi, osmina finala Europske lige, bilo bi i četvrtfinale da nije bilo sudačke pogreške na račun Dinama u Lisabonu, rutinski osvojeno prvenstvo Hrvatske i zasad finale Kupa.

Naravno, u Maksimir se vratila i publika, mnogim je igračima skočila tržišna vrijednost, mnogi su odigrali najbolje sezone u svojoj karijeri. Sve je to velika zasluga Nenada Bjelice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doznali smo u petak ujutro da su pregovori bili jako dobri i da je Bjelica blizu odluke da ostane. On je ubrzo sve prelomio i sutra prije puta u Osijek trebalo bi biti i službeno objavljeno da je potpisao novi ugovor. 

Njegov ostanak na klupi Dinama jamči da će 'modri' krenuti po skupine Lige prvaka i da će momčad biti pojačana adekvatnim zamjenama za igrače koji budu odlazili. Sigurno je da neće biti rasprodaje, otići će vjerojatno dvojica-trojica, ali s Bjelicom na klupi vojska plavih navijača imat će opet pravi, jaki, europski Dinamo.

Posljednjih smo mjesec dana često s Bjelicom imali priliku razgovarati oko njegove odluke i njegovog ostanka u Dinamu. Doista, gola je istina da je uvijek bio puno bliži ovoj opciji i varijanti da mu Maksimir i dalje bude dom. Sad je to dobilo i konačnu potvrdu, Bjelko ostaje u Dinamu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska