Obavijesti

Sport

Komentari 191

Dinamo slavi! 'Modri' osigurali svoj sedmi uzastopni naslov

Dinamo slavi! 'Modri' osigurali svoj sedmi uzastopni naslov
16

Dinamo je pobjedom 3-0 nad Šibenikom u 25. kolu domaćeg prvenstva osigurao naslov prvaka i to pet kola prije kraja. 'Modrima' je to sedmi uzastopni naslov

VIDEO

Dinamo je na Šubičevcu tražio potvrdu svog sedmog uzastopnog naslova prvaka Hrvatske i osigurao ga je pet kola prije kraja.

Dinamo je domaćinima iz Šibenika odmah pokazao po što su došli. Već nakon pet minuta igre zaprijetili su udarcem iz daljine Jerke Leke koji je uočio da je golman Šibenika previše izašao s gola. No Slavica se ipak uspio vratiti i sačuvati mrežu, ali na svega deset minuta.

U 15. minuti Beqiraj je proigrao Sammira koji je pojurio desnom stranom i iz teške prilike uspio ipak ugurati loptu u mrežu. Dinamo je odmor dočekao s golom prednosti, ali i uz uvjerljivu dominaciju na terenu. Šibenik je tek dva put ozbiljnije zaprijetio golu gostiju, a onda si isključenjem Spahije zakomplicirao život u nastavku. Igrač Šibenika prvi je put požutio u 5. minuti zbog prekršaja nad Beqirajem, a drugi žuti zaradio je u 45. minuti i ostavio Šibenik s desetoricom igrača čitavo drugo poluvrijeme.

Bakljada navijača Dinama pred kraj poluvremena na kratko je prekinula susret. BBB-ovci su skrivili i drugi prekid nakon desetak minuta igre u nastavku i to nakon drugog gola 'modrih'.

Sammir je uzvratio Beqiraju za lijepo proigravanje u prvom poluvremenu kojim je on postigao pogodak no Crnogorac je nesebično loptu vratio do suigrača. Sylvestr ju je prikladno preskočio, a Badelj spremno natrčao na nju i postigao drugi gol Dinama na susretu.

Bakljada je bacila sjenu na drugi gol Dinama, a i nakon prekida nastavilo je gorjeti na tribinama s Dinamovim navijačima. Sucu Bebeku koji je dvaput revno prekidao susret zbog baklji očito vatra i dim na tribinama nisu predstavljali problem pa je dopustio nastavak susreta s čak 11 minuta nadoknade.

Svega tri bile su dovoljne Sammiru da se ponovno upiše među strijelce i postavi visokih i uvjelrjivih 3-0 u pobjedi nad Šibenikom, ali prije svega u osiguravanju novog naslova Dinama.

'Modri' nakon pobjede na Šubičevcu mogu početi slaviti sedmni uzastopni naslov prvaka Hrvatske.

U Šibeniku privedeno devet BBB-ovaca

Prije početka utakmice Dinama i Šibenika policija je privela devet BBB-a. - Dana 7. travnja 2012.g. u 18,00 sati na stadionu

"Šubićevac" u Šibeniku započela je prvenstvena nogometna utakmica između HNK "Šibenik" i GNK "Dinamo" iz Zagreba. Na utakmici je nazočno oko 1500 gledatelja od kojih je 300-ak gostujućih navijača. Prije početka utakmice u Policijsku postaju Šibenik privedeno je devet osoba, svi navijači gostujućeg kluba - izvijestila je policija, ne pojašnjavajući što su privedeni zgriješili.

HNL 25. kolo:

Šibenik - Dinamo 0-3

Rijeka - Zagreb 0-0

Zadar - Split 2-1

Hajduk - Karlovac1-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija