Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Dinamofonija': Ovako Dinamov hit zvuči kad zasviraju violine

'Dinamofonija': Ovako Dinamov hit zvuči kad zasviraju violine
1

Dok navijači kojima plava krv teče u venama čekaju prvi nastup Dinama na proljeće u Europi nakon 49 godina, Zagrebački solisti i prva violina Berlinske filharmonije obradili su hit 'Za dobra stara vremena'

VIDEO

Zagreb je dočekao Dinamovo proljeće nakon 49 godina. Utakmica protiv Plzena je u četvrtak, uzvrat je 21. veljače na, kako stvari stoje, krcatom Maksimiru.

Dok navijači kojima plava krv teče u venama čekaju europroljeće, posebnom ugođaju pridružili su se Zagrebački solisti i Alejandro Carreno, prva violina Berlinske filharmonije i član Simfonijskog orkestra Simon Bolivar iz Venezuele, jednog od najcjenjenijih južnoameričkih ansambla. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:56

Obradili su zajedno jednu od najpoznatijih Dinamovih pjesama koje su generacije navijača pjevale i pjesma koja se prenosi s koljena na koljena.

Zasvirali su "Za ona stara vremena" od Novih fosila i oduševili sve.

- Zagrebački solisti i ja želimo Dinamu uspješan nastup na proljeće u Europi. Sretno, Dinamo - rekao je Alejandro Carreno, a pridružili su mu se i Zagrebački solisti.

Video je objavila udruga 'Dinamo to smo mi'.

Ulaznice za uzvratnu utakmicu su skoro pa rasprodane, a kako bi dočarali Dinamov veliki uspjeh, iz udruge su organizirali niz akcija.

Izložbu 'Dinamovo proljeće' gdje se prikazuju slike i ostavština s Dinamovih europskih utakmica, posjetili su trener i svi igrači Dinama, kao i mnogi građani Zagreba. 

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu 'Dinamovo proljeće'. 

Osim izložbe udruga organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank.

Pokretanje videa...

00:50
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...