Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Europski Dinamo' pub kviz: Pobijedili 'Šimić za Ketsbaiu'

'Europski Dinamo' pub kviz: Pobijedili 'Šimić za Ketsbaiu'
1

U SPOMEN NA ŽIDAKA Dinamovi pub kvizovi odavno su gradski hit. Deseci ‘dinamologa’ na jednome mjestu, u velikom obračunu znalaca! I beskonačne priče o europskom Dinamu...

VIDEO

Nemoguće! Svaki put kad je Soudani zabio u Europi, Dinamo je pobijedio? Jesi li siguran, nedovoljno tiho razmišljala je ekipa za stolom do našeg.

- Jesam.

- A da nije Sammir? I on je u Europi zabio 13, kao Soudani.

- U jeb... ti, možda je i on...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da, možda je i on. A možda i nije. Promašenim odgovorom ostali “dinamolozi” gledat će vas ispod oka. Onako, kao amatere među profićima.

Pokretanje videa...

Održan 9. Dinamov kviz - Europski Dinamo 00:31

Dinamovi pub kvizovi odavno su gradski hit, a u kafiću Innotesco na trešnjevačkoj tržnici upriličen je tematski Dinamov kviz povodom Dinamova proljeća i u spomen na Tomislava Židaka. Bilo je svakakvih ekipa, Lamza i Dudu, Komnenovo proleće, Christanval, Mlinka za Cicu, Šimić za Ketsbaiu, Nema veze ružne ili debele...

Atmosfera - dinamovska. Svugdje Dinamovi amblemi, zastave, a sa zvučnika odjekuje “...i opet sanjam tisuće te bodre, a sjever složno grmi, ori se, dok dišem, ja ću živjeti za modre...”.

Nakon prvih 20 pitanja - poluvrijeme. Kao u nogometu, 15 minuta za naručivanje runde, odlazak na WC. A na WC-u gužva kao na sjevernoj tribini Maksimira.

- Koja su to dva dinamovca promašila penale u Europi? Nekaj mi zvoni da je Badelj jedan fulal - pita me kolega iz druge momčadi.

- Cvitanović i Sammir.

- Fakat. Ja budala napisao Badelj.

Vladimir Škegro sastavio je pitanja, ne baš lagana, asistirali su mu Niko Rukavina i volonteri Futsal Dinama, koji su i pokrenuli Dinamove pub kvizove. Tijekom ta dva sata, koliko je trajao kviz, prisjetili smo se kultnih utakmica, proživjeli sve ono zbog čega je Dinamo otišao u besmrtnost.

Zagreb: Održan 9. Dinamov kviz - Europski Dinamo

Ljubav prema klubu i emocije prštali su Trešnjevkom. A sve to s ekrana četiri televizora gledao je sa smiješkom Tomislav Židak.

Nije dočekao Dinamovo proljeće, no ako je istina da čovjek umire tek kad ga svi zaborave, Židak nikad neće umrijeti. Bio je to spektakl po njegovu guštu - gemišt, pivo i Dinamo. Ništa više. I taman kad su se popile dvije-tri runde, kad je kviz došao kraju i kad smo oplakali sve Dinamove poraze te se zakleli da do kraja večeri nitko neće progovoriti o Dinamovim pehovima, pročitali su ime pobjednika.

- Točno 91 bod od mogućih 98 ima ekipa - “Šimić za Ketsbaiu”.

Eto, toliko o tome da nećemo o pehovima...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu