Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dinamova desetka Slovencima, odlične role Andrića i Kadziora

Dinamova desetka Slovencima, odlične role  Andrića i Kadziora
4

Komnen Andrić zabio je četiri gola, te dvaput asistirao, dok je Damien Kadzior zabio prva dva gola, a onda upisao čak četiri asistencije. Još su zabili Marin, Baturina, Majer i Ćuže...

VIDEO

Dinamo je bez većih problema stigao do još jedne pobjede na pripremama u Moravskim Toplicama, ovoga puta "modri" su bili bolji od slovenskog drugoligaša Dekana (10-0). Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu kada su Zagrepčani na krilima raspoloženog dvojca Andrić - Kadzior stigli do sigurnih 3-0, a Dinamo je onda u nastavku natrpao mrežu nedoraslog suparnika.

Hrvatski prvak poveo je u 18. minuti, Andrić je uzeo loptu suparnicima, "lažnjakom" slomio svog braniča, pa odigrao Kadziora koji desnom nogom lakoćom zabija za 1-0. Samo pet minuta kasnije Atiemwen je prošao lijevom stranom, pronašao Andrića koji nesebično loptu ostavlja za Kadziora, a poljski krilni napadač s njom je ušetao u praznu mrežu. Dinamo je do trećeg gola stigao s bijele točke, slovenski vratar prekršajem je zaustavio nalet Marina, a Andrić bio precizan.

Na samom početku drugog dijela "modri" su stigli i do četvrtog gola. Gvardiol je prošao lijevom stranom, udarac Kadziora završio je u bloku, ali je Marin odbijanac pospremio pod gredu. Peti gol na utakmici postigao je Baturina, Kadzior je sada ubacio s lijeve strane, a mladi napadač glavom na drugoj vratnici mirno poentirao. Komnen Andrić do kraja je zabio još tri gola, dok su za kraj zabili Majer i Ćuže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dojmljive predstave danas su pružili Andrić koji je zabio četiri gola, ali upisao i dvije asistencije, te Kadzior. Poljski nogometaš zabio je prva dva gola na utakmici, a onda čak četiri puta asistirao. Utakmicu je na lijevom boku zaključio Gjira, a prvu utakmicu na pripremama odigrao je Majer.

Strijelci: 1:0 - Kadzior (18), 2:0 - Kadzior (23), 3:0 - Andrić (38-11m), 4:0 - Marin (51), 5:0 - Baturina (62), 6:0 - Andrić (72-11m), 7:0 - Andrić (73), 8-0 Andrić (82), 9-0 - Majer (84), 10-0 - Ćuže (89).
Dinamo (4-1-4-1): Horkaš (od 46. Josipović) - Šitum, Lešković, Perić, Gvardiol (od 60. Baturina) - Gjira - Kadzior, Ćuže, Atiemwen (od 46. Đurasek), Marin (od 60. Majer) - Andrić.

Dosadašnje pripremne utakmice:

  • Dinamo - Olimpija 2:1 (Šitum, Ćuže)
  • Dinamo - Cracovia Krakow 0:1
  • Dinamo - Austria Klagenfurt 2:0 (Gavranović, Gvardiol)
  • Dinamo - Dekani 10:0 (Andrić 4, Kadzior 2, Marin, Baturina, Majer, Ćuže)

Preostale pripremne utakmice:

  • 6. srpnja (12.00 sati): Dinamo - Orenburg (Rusija)

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića