Obavijesti

Sport

Komentari 27

Dinamovci na rubu suza: Bili smo bolji, ali onda taj penal...

Dinamovci na rubu suza: Bili smo bolji, ali onda taj penal...
7

Sjajno smo ušli u utakmicu, poveli, ali onda se umiješao sudac. Po meni, nije bio penal. Nakon toga nije svirao čistu ruku za nas, rekao je Izet Hajrović nakon bolnog ispadanja od Young Boysa

VIDEO

Švicarci su slavili ispred autobusa puštajući pjesme i o Ligi prvaka, dok su dinamovci tužno napuštali svlačionicu nakon 2-1 poraza i propuštene šanse za ulazak u Ligu prvaka.

- Sjajno smo ušli u utakmicu, poveli, ali onda se umiješao sudac. Po meni, nije bio penal. Nakon toga nije svirao čistu ruku za nas. Primili smo gol, ali ni nakon toga nismo ostali bez snage. Pokušavali smo i jako smo tužni što nismo uspjeli jer oni nisu bolja momčad od nas - rekao je Izet Hajrović.

Mislav Oršić izašao je sa zavijenim desnim gležnjem.

- Bili smo bolji, ostaje velika žal. Iskrenuo sam gležanj i sutra moram na snimanje. Vjerujem da ova momčad može prezimiti u Europi kroz Europsku ligu - dodao je Oršić.

Na Maksimiru je bilo gotovo 30.000 navijača.

- Hvala navijačima, dali su sve od sebe. Jednostavno, i neke su odluke utjecale na ovaj rezultat - razočaran je bio Dani Olmo.
- Naravno da smo svi u svlačionici bili tužni. Propustili smo priliku, a nismo bili nadigrani. Velika je stvar što je Maksimir bio pun, ovo je za mene bila najvažnija utakmica dosad - rekao je Ivan Šunjić.

Dinamo je već nakon pola sata morao igrati bez kapetana.

Arijan Ademi stisnuo je zube, ali mišić koji je stradao u prvoj utakmici nije izdržao. Bez njega Dinamo nije ista momčad.

- Jednostavno nisam mogao nastaviti utakmicu. Kad su startali na mene, ponovno sam osjetio mišić koji je stradao u Bernu i više nisam mogao igrati. Ne znam po čemu su to oni bili bolja momčad od nas s obzirom na sve ono što su najavljivali. Pa mi smo i u nadoknadi imali dvije, tri velike prilike. Hvala navijačima što su nam zapljeskali i nakon kraja utakmice, ovaj Dinamo može napraviti dobre stvari u Europskoj ligi, ali naravno da ostaje žal zbog ispadanja - rekao je Ademi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu