Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dinamovci nastavljaju trpati: Gavranović zabio za Švicarsku

None Foto: Sanjin Strukic, Goran Kovacic/PIXSELL

Dinamov napadač nastavio je sjajnu seriju dinamovaca (Gojak, Ademi, Petković) koji su zabijali za svoje reprezentacije. Ušao je Gavranović u 55. minuti, a bio mu je to sedmi pogodak u 22. nastupu za Švicarsku

Više od pola sata, sve do 37. minute, držao se Gibraltar u Sionu, ali jednom kada je skromne goste "otvorio" Zakaria, Švicarci su rutinski odradili (4-0) na papiru najlakšu utakmicu u kvalifikacijama za Euro.

KVALIFIKACIJE ZA EURO Gojak zabio i asistirao, ali BiH na kraju izgubila od Armenije

Otvorilo im se potpuno tada jer su do poluvremena stigli zabiti još dva gola (Mehmedi, Rodriguez), a potom je priču u samoj završnici zaokružio Mario Gavranović. Dinamov napadač nastavio je sjajnu seriju dinamovaca (Gojak, Ademi, Petković) koji su zabijali za svoje reprezentacije. Ušao je Gavranović u 55. minuti, a bio mu je to sedmi pogodak u 22. nastupu za Švicarsku.

Na ruku joj je išao rezultat iz Gruzije gdje je domaćin zadržao Dance odigravši bez golova, pa je Irska ostala vodeća s 11 bodova.

U skupini F Rumunji su u Ploiestiju teškom mukom osvojili tri boda protiv Malte. Jedini gol postigao je Puscas u 47. minuti. Rumunji su su sada na deset bodova koliko imaju i drugoplasirani Šveđani uz utakmicu manje.

Komentari (25)
  • Sve sami pravi švicarci (igrači rođeni i odrasli u Švicarskoj). 😂 Inače vrlo dobra reprezentacija.

    8. 9. 2019,   20:43
  • Bravo Gavro, valjda ti se otvorilo da počneš i za Dinamo zabijat!?

    8. 9. 2019,   21:46
  • Ajde i to je nesto

    8. 9. 2019,   21:11