Obavijesti

Sport

Komentari 78

'Sedmica' Dinama u Karlovcu, Osijek u Vukovaru zabio osam

'Sedmica' Dinama u Karlovcu, Osijek u Vukovaru zabio osam
8

Dinamo i Osijek pokazali su Karlovcu i Vuteksu razliku u klasi. 'Modri' su do osmine finale Kupa stigli pobjedom 7-0, dok su Osječani u Vukovaru pobijedili čak 8-0, Slaven u Hrvacama 2-1, a Lokosi u Oriovcu 3-0

VIDEO

Nakon prve četiri utakmice šesnaestine finala Hrvatskog kupa nije bilo iznenađenja. Dalje su prošli prvoligaši - Dinamo, Slaven Belupo, Osijek i Lokomotiva. U efikasnim susretima s tri su se gola istaknuli Antonio Mance u pobjedi Osijeka i Domagoj Drožđek u pobjedi Lokomotive.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 24 PITANJA S AMEROM GOJAKOM

Pokretanje videa...

02:58

Nakon neugodnog poraza u Varaždinu (1-0), Nenad Bjelica je na teren poslao Ademija, Olma, Oršića i Petkovića, a oni su ozbiljno poveli momčad prema velikoj pobjedi. Već u osmoj minuti je za vodstvo gostiju zabio Kadzior, a tri minute kasnije na 2-0 povećao je Oršić. 

U 42. minuti je nakon prekršaja na Olmu u šesnaestercu zabio Petković iz penala, a Mario Šitum iskoristio je pogrešku domaće obrane prije odmora i zabio za 4-0. Na odmor se otišlo s 4-0 za 'modre'.

U nastavku je ubrzo zabio Kadzior svoj drugi gol, a nakon skoro pola sata 'mira' zabio je i Atiemwen. Posljednji gol za modre je iz penala zabio Gavranović.

U Vukovaru su Osječani zabili čak osam golova (8-0). Domaći Vuteks nije mogao ništa, a zabijali su Marić, Škorić, Lopa, Mbakogu, Dugandžić i tri puta Mance. Rani šok pak se dogodio u Hrvacama gdje je Štimac zabio za vodstvo istoimenog domaćina, ali Slaven Belupo nije se dao iznenaditi (2-1). Doprinijelo je tome i isključenje domaćeg igrača  Škarića dvije minute nakon zabijenog gola.

U nastavku utakmice primirili su se Sertićevi izabranici i preokrenuli susret. U tridesetoj minuti preokret je započeo Jajalo, dok je prolazak dalje u 61. minuti potvrdio Bačelić Grgić . Imali su 'farmaceuti' i penal pred sam kraj susreta, ali je neprecizan bio Ejupi.

Lokosi su u Oriovcu dugo 'lomili' čvrsti Oriolik, ali uspio je probiti domaću obranu u 62. minuti Domagoj Drožđek. Isti je igrač zabio za 2-0 u 86., a zatim i povećao vodstvo trećim golom u mreži Oriolika (3-0) za siguran prolaz zagrebačke momčadi u osminu finala Kupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome