Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dinamovci se zabavljaju: Hajro, Beli i Stojanović dobili po glavi

Dinamovci se zabavljaju: Hajro, Beli i Stojanović dobili po glavi
12

Mladi hrvatski reprezentativci (Moro, Majer i Šunjić) dobili su desetak dana odmora poslije nastupa na Europskom prvenstvu do 21 godine, no Majer će se i ranije priključiti pripremama Dinama

VIDEO

Dinamo se polako kompletira u Moravskim Toplicama. Zagrepčanima su se u srijedu priključili A reprezentativci (Ademi, Livaković, Gojak, Kadzior i Moharrami), još u utorak stigao je Petar Stojanović. Hrvatski prvaci danas započinju i s odigravanjem pripremnih utakmica u Sloveniji, od 18 sati Dinamo će se sučeliti poljskoj Cracoviji.

U priprema za utakmicu nije nedostajalo vremena ni za zezanciju pa su tako Bjeličini izabranici zaigrali igru brojalica u kojoj su deblji kraj izvukli Izet Hajrović. Petar Stojanović i Iyayi Atiemwen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:07
Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji

Nenad Bjelica i dalje je u potrazi za novim lijevim bekom, a prvi "pick" Dinama, reprezentativac BiH Eldar Čivić neočekivano je pristupio Ferencvarosu. Zagrepčani su već bili u potrazi za novim bočnim igračem, a u međuvremenu ostali i bez Amira Rrahmanija (završio u Veroni), pa se novi lijevi bek nazire kao prioritet u ovom prijelaznom roku.

Mladi hrvatski reprezentativci (Moro, Majer, Šunjić) vratili su se s Europskog prvenstva do 21 godine, "modrim" klincima sada slijedi odmor. Nenad Bjelica svoje je mladiće "počastio" s desetak dana odmora, no Lovro Majer (najmanje igrao u San Marinu i Italiji) će se i ranije priključiti pripremama Dinama.

Zagrepčani su do sada svakog dana dvaput dnevno trenirali u Moravskim Toplicama, a struku "modrih" veseli što za sada nema nikakvih ozljeda. I danas na dan utakmice, žestoko se treniralo u jutarnjim satima, popodne će većina igrača zaigrati protiv Cracovije, dok će dupli program treninga odraditi tek A reprezentativci koji su se u srijedu pojavili u Sloveniji. 

Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji
Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića