Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dinamovi Fifa majstori: Naš bi dvoboj bio pravi derbi, Clasico

Dinamovi Fifa majstori: Naš bi dvoboj bio pravi derbi, Clasico
2

Uopće ne pričam s Gojakom u sobi, dosadio mi je, našalio se Dani Olmo s cimerom Amerom Gojakom. Nemaju dvojbe - u Fifi su najbolji, a 'hvale' i Moharramija: "Dobar je, dobar, primio je samo 15 golova u tri utakmice"

VIDEO

Ostavit ćemo srce na terenu. Od Dinama do kraja sezone očekujte samo pobjede, rekao nam je u intervjuu iz Beleka Amer Gojak.

Igrači Dinama u petak odrađuju posljednji dan priprema u Turskoj. Čeka ih još samo utakmica s bečkom Austrijom, a onda bijeg iz kišnog Beleka.

- Najbitnije je da nema ozljeda. Čeka nas zadnja utakmica, idemo i nju dobro odraditi i sretni se vratiti u Zagreb - rekao je Gojak, a Dani Olmo se nadovezao:

- Nažalost, pripreme su gotove, ali dobro... Najbitnije je smo svi u formi. U svakoj smo utakmici dali sve od sebe, treba odraditi tako i drugi dio sezone. Idemo 100 posto u svakoj utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

03:23

U drugom dijelu sezone modre najprije čeka Rudeš, ali navijači su mislima već odavno u povijesnoj, europskoj utakmici protiv Viktorije Plzen koja se igra za Valentinovo.

- Prvo treba riješiti Rudeš u HNL-u, onda se okrećemo Viktoriji. Treneri su ih već analizirali, dobro ćemo se pripremiti - kaže Gojak.

- Težak su protivnik koji je u teškoj grupi Lige prvaka prošao kao treći. Bit će nam teško, ali teško će biti i njima s nama. Idemo raditi dalje, korak po korak - rekao nam je Olmo.

Kada nisu na terenu, igraju Fifu

Njih su dvojica u Beleku bili cimeri, a kada im lopta nije bila u nogama, u rukama su imali - igraću palicu.

- Uopće ne pričam s Gojakom u sobi, ne družim se s njim, dosadio mi je - rekao je Španjolac kroz smijeh, a Gojak mu je odgovorio:

 - Idem kod drugih po sobama družiti se, s njim stvarno ne mogu - Gojak.

Tko je bolji u Fifi? Turnir kojeg je organizirao Dinamo osvojio je Oršić.

- Nije zaslužio, igra preloše nogomet, nije fantazist, nema ništa posebno. Finale bi trebalo biti Olmo protiv Gojaka. To bi bio derbi, Clasico - uvjeren je Olmo.

Pokretanje videa...

11:08

A kako igra Moharrami?

- Dobar, je dobar, stvarno dobro igra. Evo, u 3 utakmice primio je 15 golova. Treba mu malo treninga u Zagrebu, mi ipak imamo kvalitetu - našalili su se za kraj sa suigračem iz Irana odlično raspoloženi dečki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu