Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dinamu su na velikom uspjehu čestitali samo Rijeka i Gorica!

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo je nakon 48 godina izborio proljeće u Europi. Prošla je velika i za dinamovce povijesna večer, stiglo je jutro, euforija se polako stišava. Evo i podneva, ali od prvoligaških klubova - tek dvije čestitke

Rijeka čestita Dinamu na pobjedi protiv Spartaka i plasmanu u šesnaestinu finala Europske lige, poruka je koja je objavljena 8. studenog u 23:23 sata.

Stoji i dalje na službenoj stranici Rijeke na Facebooku.

HNK Rijeka čestita GNK Dinamo Zagreb na pobjedi protiv FC Spartak Trnava i plasmanu u šesnaestinu finala UEFA Europa League.👏👏👏

Objavljuje NK RijekaČetvrtak, 8. studenoga 2018.

Drugi dan, druga poruka:

- Gorica čestita Dinamu na plasmanu u šesnaestinu finala Europske lige - poruka je na službenoj stranici Gorice objavljena u 9. studenog u 10:46 sati.

HNK Gorica čestita GNK Dinamo Zagreb na plasmanu u šesnaestinu finala UEFA Europa League. ⚽👏

Objavljuje HNK GoricaPetak, 9. studenoga 2018.

Dinamo je tog, sad već povijesnog 8. studenog, jer plavi su europsko proljeće izborili nakon 48 godina, igrao za sebe, ali i za hrvatski nogomet. Svaka Dinamova pobjeda donosi bolji koeficijent i povećava šansu da uskoro možda imamo i dva kluba u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a da ne govorimo o novcu koji je, svaki put kad bi Dinamo ušao u Ligu prvaka, dobili klubovi iz HNL-a.

Zagreb: Dinamo protiv Spartak Trnave za "europsko proljeće" NENAD BJELICA: 'Igrači mi kažu: Lani je čak 28 nas htjelo otići. Sad neće nitko'

Dinamo ove sezone igra Europsku ligu i briljira. Samo Chelsea, Eintracht i Salzburg uz zagrebačku momčad imaju maksimalnih 12 bodova iz prva četiri kola, a samo su Sevilla i Salzburg zabili više golova od plavih u te četiri utakmice.

Prolazak skupine i prvo europsko proljeće nakon 1970. godine velik je Dinamov uspjeh, ali to je i veliki uspjeh hrvatskog nogometa, no nitko od prvoligaša osim Rijeke i Gorice nije čestitao plavima na tome.

Barem ne do objave ovog članka (13:15 sat).

Komentari (103)
  • A ostali će bez srama uzeti milijun kuna koje daje UEFA jer imamo predstavnika u Europi. Meni je ovo mučno za vidjeti.

    9. 11. 2018,   12:21
  • Bravo za Rijeku! Izgleda da je samo njoma jasno da Dinamo ne igra samo za sebe,vec skuplja koeficijente za cijeli HNL u Europi.

    9. 11. 2018,   12:24
  • sigurno ce hajduk zato novčanu naknadu koju prima na račun Dinama dati u humanitarne svrhe..

    9. 11. 2018,   12:41