Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dinamu nije valjao: Guilherme opet junak navijača Sao Paula

Dinamu nije valjao: Guilherme opet junak navijača Sao Paula
1

Golom Marcosa Guilhermea Sao Paulo je pobjegao iz zone ispadanja. Bivšem igraču Dinama to je četvrti gol u deset nastupa za veliki brazilski klub, a prvi na Morumbiju, stadionu Sao Paula

VIDEO

Prvu utakmicu za Dinamo Marcos Guilherme odigrao je u ožujku 2017. protiv Intera. Nakon toga odigrao je još deset utakmica u HNL-u i dvije u Kupu. Nije zabio niti jedan gol i Dinamova struka mu se zahvalila. 

- U Dinamu mi nisu dali previše prilika da pokažem što znam, to je bila odluka trenera. Prilagodio sam se vrlo dobro na sve, ali to je nogomet. Od prvog do zadnjega dana davao sam sve od sebe i otišao uzdignute glave. Zagreb je super grad, Zagrepčani su jako dobri ljudi, susretljivi, zahvalni, gostoljubivi. Malo mi nedostaje - rekao je Guilherme.

U Dinamo je došao kao sudionik mlade brazilske reprezentacije, koja je igrala finale Svjetskog prvenstva. Kao što smo rekli, za klub iz Maksimira je odigrao svega 11 prvoligaških utakmica, a od toga, pazite sad, niti jednom nije dobio svih 90 minuta!! Čak niti u Kupu. Sad kad ga gledamo u Sao Paulu, imamo osjećaj da je to doista igrač za Dinamo... To mu je četvrti gol u deset utakmica za Sao Paulo, a igra na poziciji centralnog veznog... Zabio je više nego napadači.

Čim je došao u Sao Paulo, odmah na debiju je zabio dva gola, i to u epskoj 4-3 pobjedi protiv Botafoga. Potom je zabio protiv Palmeirasa, a gol protiv Recifea, prvi mu je na Morumbiju, stadionu Sao Paula.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sad mi je lakše. Naravno da sam sretan, pratio sam akciju od početka i stigao biti na pravom mjestu. Imao sam prije toga još jednu sjajnu priliku.. Šteta - rekao je Guilherme, kojeg navijači Sao Paula slave jer je njegovim golom klub pobjegao iz zone ispadanja. 

- Koji mi je gol na Morumbiju posebno drag? Pa onaj od Rogerija Cenija (bivši golman Sao Paula). Zabio je Corinthiansu iz slobodnjaka, a bio mu je to 100. gol u karijeri - završio je Guilherme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića