Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Dinamu nisu svirana 2 penala, a za Hajduk suđen protiv nas'

None Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Jučer se dva penala nisu sudila za Dinamo protiv Varaždina, danas jedan je za Hajduk protiv nas i zbog toga smo zadnji. Danas sam gledao snimku i ništa nisam vidio, rekao je trener Intera Samir Toplak...

Nadam se da ste uživali više od mene u utakmici. Hajduk je prvi, i zbog toga se prvi put nisam došao nadigravati, namjerno sam ovako postavio formaciju. To je odnos snaga u kojem možeš iznenaditi favorita, ali moraš iskoristiti prilike, rekao je trener Intera Samir Toplak nakon poraza njegovog Intera kod Hajduka.

KOMENTAR Interu nisu pomogli ni Jala i Buba ni trap cajke u svlačionici

Splićani su otpočetka žestoko pritisnuli i napali na gol Intera, dok su se igrači Samira Toplaka uvukli u svoj peterac i postavili obrambeni blok. Hajduk je imao velikih problema s tim, kako to probiti, bilo je glavno pitanje, a onda je stigao kraj prvog dijela i gol iz penala koji je nepostojeći za Toplaka.

VIDEO/ ANKETA Penal ili ne? Hajduk poveo na Poljudu nakon sumnjivog faula

- Na žalost, jedna odluka koju nisam dobro vidio je prelomila utakmicu, nakon toga i onaj gol početkom drugog poluvremena, na koncu smo uprskali i treći gol... Zadnji smo, to je činjenica. Jučer se dva penala nisu sudila za Dinamo protiv Varaždina, danas jedan je za Hajduk protiv nas i zbog toga smo zadnji. Danas sam gledao snimku... Ne znam, tko god je gledao snimku... Ja sam gledao 15 puta i ništa nisam vidio. Puno više mi griješimo nego suci, ali neke bolne odluke nas skupo koštaju - rekao je Toplak, a onda čestitao Hajduku i rekao kako su zasluženo pobijedili.

- Hajduk je zasluženo pobijedio. Mi smo uvijek plovili mirnijim vodama, ali ovo za nas nije ništa neočekivano, znamo gdje smo pogriješili u prijelaznom roku, znamo da imamo uzak kadar, i moramo uzeti što više bodova pa ćemo se na zimu bolje presložiti - zaključio je.

Inter je tako ostao prikovan za dno tablice. Varaždin ih je prestigao nakon pobjede nad Dinamom i sada imaju bod više.

Komentari (106)
  • Dinamu se ne sudi 20 penala po sezoni, samo o tome nitko ne piše niti koga briga jer dobijemo sve osim 1-2 utakmice. Hajduku se na poljudu svako kolo sudi penal koji ne postoji, to traje već godinama.

    22. 9. 2019,   20:31
  • Ne možeš pobijediti ako igraš bunker, a dali je penal? pa po meni nije! Ali to nema veze nikakve jer suci ne dobivaju utakmice, ne možeš imati jedan šut prema golu u 90 min i kukasti da nije bio penal, za mene je to totalno nebitno, i treneri bi morali biti uzori svojim igračima a ne uvijek kukasti na suđenje pa im na kraju i takvi igrači postanu.

    22. 9. 2019,   20:35
  • Toplak se ulizuje Glavonji jer se nada još kojem kiksu Bjelice pa da on preuzme kormilo Dinama.

    22. 9. 2019,   21:32