Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dino Drpić u Belfastu prvi put doživio prave ovacije

None Foto: Slavko Midžor

Htio bih najprije pohvaliti naše navijače koji su bili spektakularni. Ovo je prvi put da nećemo platiti ni 100 eura kazne, kaže trener Branko Ivanković

Dino Drpić u čudu se osvrtao oko sebe dok je izlazio s terena. Nije čovjek vjerovao da Linfieldovi navijači plješću njemu i ostatku “narančastog” Dinama, koji je upravo pobijedio njihove ljubimce 2-0. Dinamov stoper u dosadašnjoj karijeri nije navikao da mu se plješće s tribina, ali za majstorski slobodni udarac u 90. minuti, kojim je “čekirao” Dinamov prolaz u 2. pretkolo Lige prvaka, zaslužuje samo čestitke.
- Htio bih najprije pohvaliti naše navijače koji su bili spektakularni. Nisu bacili ni jednu petardu ili baklju, a ovdje praktički nema ograde! Ovo je prvi put da nećemo platiti ni 100 eura kazne - rekao je Branko Ivanković i dodao:
- Morales se još traži sa suigračima, ima koji put potez više, ali zadovoljan sam kako je odigrao. Badelj je nekima možda iznenađenje, ali ja sam ga pomno pratio tijekom priprema i znao sam da na njega mogu računati.
Da je nastavio kao u prvom poluvremenu, kad je uz malo sreće mogao biti i trostruki strijelac, Mario Mandžukić bio bi igrač utakmice. No u drugom poluvremenu sasvim je nestao. Jedina loša vijest iz Belfasta je mizerna igra Carlosa. Petljao je u obrani, “kriminalno” centrirao. Još bi Dinamo mogao žaliti za dobrim starim Čalom.


BALABAN ČEKA, MANDŽO I DINO ŠUTE
Trebali smo dati još tri ili četiri komada, ali onaj Mannus je obranio sve i meni i Bišćanu, rekao je Boško Balaban i dodao:
- Linfield nije nešto posebno, ali stalno su iza lopte. Čekam da proradim s golovima, nadam se da će se to dogoditi onda kad momčadi bude najviše trebalo.
Igrač Utakmice Dino Drpić i strijelac Mandžukić i dalje šute za medije. Ne zna se boli li ih ovaj put noga ili nešto drugo.

Komentari (6)
  • čestitke navijačima

    17. 7. 2008,   00:59
  • cuda se dogadaju...

    17. 7. 2008,   01:08
  • Nije se pljeskalo drpićevoj igri nego zato što je on poznati muž od još poznatije Nives..

    17. 7. 2008,   01:45