Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijani vozač probio zid i uletio u dvoranu, djeca se razbježala!

None Foto: Twitter

To je bilo bolesno, dosta sam se potresao. On je probio zid. Spiker je brzo reagirao i svima nam rekao da napustimo dvoranu, rekao je predsjednik jednog od kluba...

Dječaci do 14 godina su u Švedskoj igrali rukometnu utakmicu, a onda ih je dočekao šok. Pijani vozač probio je zid od dvorane i pojavio se na parketu. Srećom, nitko u tome trenutku nije bio na mjestu na kojem se dogodila nesreća.

Incident se dogodio na utakmici između Karlstadt Skarea i Bodensa. Djeca su bila u šoku i odmah su pobjegla u svlačionice, a za njima i prisutni gledatelji. Dva čovjeka su pripla vozaču koji je vozio automobil, a on je navodno bio u alkoholiziranom stanju.

- To je bilo bolesno, dosta sam se potresao. On je probio zid. Spiker je brzo reagirao i svima nam rekao da napustimo dvoranu i da se ne približavamo automobilu jer nismo znali što se događa - rekao je predsjednik jednog od klubova, Magnus Larsson.

Na svu sreću, sve je prošlo bez ozljeda, a zbog toga je sretan i trener Bodensa. 

- Deset sekundi prije incidenta igrači su prošli pokraj mjesta na kojem je auto uletio u teren. To je bila čista sreća, ravna čudu, da nitko nije bio na tom mjestu kad je auto uletio i da se nitko nije ozlijedio

Komentari (22)
  • Realno.... većina njih je mislila da je teroristički napad... eto što su nam donjeli migranti

    1. 12. 2019,   21:48
  • Nije pijan nego je bio simpatizer isila....pismo od bin Ladina u autu.....

    1. 12. 2019,   23:07
  • kod nas bi svi izvadili mobitele i počeli objavljivati uživo na fejsu....žalosno ali istinito....

    2. 12. 2019,   15:12