Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dnevnik Cice Kranjčara: I Don Fabio mi je rekao 'bravo'!

Dnevnik Cice Kranjčara: I Don Fabio mi je rekao 'bravo'!
1

Niko je zaslužio pljesak. Drago mi je što mu je Maksimir zapljeskao. Zaslužio je to. A ovo je tek početak jer Kranjčarovi će biti sve bolji i bolji...

VIDEO

Najteže mi je bilo smiriti euforiju nakon što smo pobijedili Švicarce. Slijedio je Wembley, a znao sam da ondje imamo veliku priliku doći do velikog rezultata. Konzultirao sam se s mnogima, gledao snimke utakmice Engleska - Hrvatska, ali ipak mi je najviše pomogao Niko.

- Tata, moraš dobro paziti na nove mlade igrače Engleza. Osobito na Younga i Johnsona. S Crouchem sam u klubu i on ti je zbog visine najopasniji pri spuštanju lopte - rekao mi je. Zapisao sam sve to i proučio te igrače, a onda je došla najlošija vijest.Vučinić je imao problema s mišićem i u ponedjeljak ujutro saznao sam da neće biti spreman. Nisam bio u panici, ali ipak nije svejedno. Idete na Wembley, a ozlijedio vam se najbolji igrač. Ipak, odlučio sam ne mijenjati puno. Došla je i utakmica, a onda sam 20-ak minuta prije kraja shvatio koliko smo blizu velikog rezultata. Pogodili smo prečku u završnici, ali nisam žalio previše zbog toga. Hej, pa mi smo ostali neporaženi u “hramu nogometa”. Veliki Don Fabio Capello prišao mi je i rekao:

- Bravo, svaka vam čast, samo tako nastavite. Odlični ste.Bio sam ponosan. To mi je ipak jedan od najvećih rezultata u karijeri. Predsjednik saveza Savićević bio je presretan. Nakon četiri kola prvi smo na ljestvici i nismo primili ni gol. U Podgoricu smo došli u srijedu oko pet sati. Dočekalo nas je 200-300 navijača. Skandirali su nam i pjevali. Čini mi se da me svi ovdje obožavaju.Ovaj veliki tjedan uljepšao mi je i sin Niko. Kakve je samo golove zabio. Drago mi je što mu je Maksimir zapljeskao. Zaslužio je to. Kranjčarovi će biti još bolji. Ovo je tek početak...

The Sun: Bili su to pitomi 'lavovi'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bili su bezidejni. I još su jedanput razočarali naciju. To su bili pitomi lavovi, opisao je igru Capellove momčadi na Wembleyu jedan od novinara The Suna.

'Sreća što nije bilo Vučinića'

The Guardian je jako iskritizirao Englesku i nahvalio crnogorsku taktiku. “Sreća što nije bilo Vučinića. Onda bismo izgubili utakmicu”, piše The Guardian.

Daily mail: Crni dan za Capella

Ova nas je utakmica vratila u sumornu stvarnost. Ovako smo igrali i na SP-u u JAR-u. Na kraju možemo biti sretni što smo uzeli bod, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi