Obavijesti

Sport

Komentari 41

Do polufinala nakon malo više od godinu: Čilić dobio Chardyja

Do polufinala nakon malo više od godinu: Čilić dobio Chardyja
1

Nije bilo drame u odlučujućoj igri trećeg seta, ali i meča. Marin Čilić je rutinski priveo kraju tie break za prvo polufinale još od kolovoza prošle godine pobjedom protiv Francuza Chardyja

VIDEO

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u Moskvi! U četvrtfinalu je nadigrao Francuza Jeremyja Chardyja sa 6-4, 4-6, 7-6 (2) nakon dva sata i 21 minute igre. Čiliću će ovo biti prvi nastup u polufinalu u 2019. godini te prvi nakon 14 mjeseci, odnosno od Cincinnatija u kolovozu prošle godine.

Do četvrte pobjede u šestom međusobnom susretu protiv Chardyja Čilić je stigao u dvoboju punom preokreta. U prvom je setu Chardy poveo sa 4-3 uz "break" samo da bi Čilić osvojio sljedeća tri gema od čega dva na servis Francuza.

Tennis: US Open

Za osvajanje drugog seta Chardyju je bio dovoljan "break" u trećoj igri te dionice, da bi treći set donio nekoliko preokreta. Čilić je poveo sa 3-0 samo da bi Chardy poravnao na 3-3 i imao "break-loptu" za vodstvo 4-3 koju nije iskoristio. Potom je Čilić kod prednosti 4-3 imao četiri prilike za oduzimanje servisa Francuzu koje je propustio da bi o pobjedniku odlučivao "tie-break".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čilić je bio uvjerljiv na svom početnom udarcu u odlučujućoj igri, a uspio je osvojiti i dva poena na Chardyjev servis. U polufinalu će Čilić igrati protiv pobjednika susreta između Rusa Andreja Rubljova i Srbina Nikole Milojevića. (fh)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića