Obavijesti

Sport

Komentari 20

'Dobiješ svjetskog i europskog prvaka, a izgubiš od - Brazila'

'Dobiješ svjetskog i europskog prvaka, a izgubiš od - Brazila'
1

Utakmicu protiv Njemačke još možemo prožvakati jer smo igrali stvarno dobro, ali taj Brazil će nas kopkati, kao što nas je u prošlosti jedna utakmica znala mučiti, rekao je Goran Šprem...

VIDEO

Hrvatska je pobijedila Francusku (23-20) i osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre, ali može žaliti za propuštenom prilika. Taj poraz od Brazila peče jako i peći će nas jako dugo, jer da smo ih dobili, bili bi u borbi za medalje. 

Pokretanje videa...

21:44

Stručni komentatori RTL-a Valter Matošević i Goran Šprem, kao i svi mi, žale za tim porazom od Brazila koji nas je skroz uništio.

- Osjećaji su pomiješani. Tužan sam. Pobijediš europskog i svjetskog prvaka, a izgubiš od Brazila. Utakmicu protiv Njemačke još možemo prožvakati jer smo igrali stvarno dobro, ali taj Brazil će nas kopkati, kao što nas je u prošlosti jedna utakmica znala mučiti. Danas smo pobijedili Francusku na jedan dominantan način i tu najviše mislim na obranu koja je bila odlična - rekao je Goran Šprem koji je s Hrvatskom prošao dosta natjecanja, te vrlo dobro zna kako je to kad izgubiš utakmicu koja te košta medalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska je pobijedila Španjolsku, aktualnog europskog prvaka, i Francusku, aktualnog svjetskog prvaka, no nažalost ni to nije bilo dovoljno da uđemo u borbu za medalje.

S njim se složio i Valter Matošević, legendarni golman koji nas je odveo do zlata na OI u Atlanti.

- Moramo biti zadovoljni. Izborili smo kvalifikacije za Olimpijske igre, ali ostat će žal zbog Brazila. Ipak, osnovni cilj je ostvaren i ja im čestitam od srca - kaže Valter.

Došli smo u drugi krug sa svih pet pobjeda, velika euforija je bila, sve je bilo spremno za veliki rezultat. I onda kad se najmanje nadaš, eto šamarčine koja te prizemlji. Neočekivano smo izgubili od Brazila, pa onda i od Njemačke, ali na kraju je ispalo da nas je užasan dan protiv brazilske sambe, koštao borbe za medalje.

No ne treba previše žaliti. Uspjeli smo pobijediti aktualne Svjetske prvake i izboriti nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje ćemo, nadamo se, izboriti u travnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio