Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobili tri komada od Rijeke pa ih 'provocirali' himnom Dinama

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 3

Igrače prvaka Hrvatske prije utakmice domaći su dočekali uz veliki pljesak, no na poluvremenu su napravili pravo iznenađenje - pustili su Dinamovu himnu. Originalna šala, nema što...

Rijeka je pobijedila 3-1 kod Vrbovca i tako uspješno započela obranu naslova u Kupu. Sve je bilo gotovo poslije prvih 45 minuta nakon što su gosti preko Mateja Jelića i Jakova Puljića poveli 2-0. Za momčad skromnije kvalitete poput Vrbovca to je značilo oproštaj. 

Igrače prvaka Hrvatske prije utakmice domaći su dočekali uz veliki pljesak, no na poluvremenu su napravili pravo iznenađenje - pustili su Dinamovu himnu kako bi pokušali makar malo isprovocirati gostujuće igrače i navijače putem takve šale.

I u nebo s njim i u pakao, orilo se u Vrbovcu dok su prvotimci bili na pauzi.

Naravno, nije to puno utjecalo na zbivanja na travnjaku. Rijeka je rutinski odradila posao i na kraju uz 3-1 izborila plasman u osminu finala.

Detalj pogledajte u videu od 1:00:15

Komentari (7)
  • A o vrbama ni riječi i provociranje navijanjem mi hrvati,kad nas već smatrate srbima možda bi bilo najbolje da i postanemo,bravo hrvatine!

    20. 9. 2017,   20:11
  • javite se kad pobijedite Rijeku i pustite im riječke pi*ke

    21. 9. 2017,   09:05
  • Ne bi bilo loše da se i Orangutane 1950 sa Poljuda ponekad ovako pozitivno iznenadi. Bolje da Orangutani pjevaju našu najbolju klupsku nogometnu himnu, nego što si trpaju lako zapaljive štapiće u anus ae

    20. 9. 2017,   19:36