Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobio otkaz jer je spavao sa ženom predsjednika kluba

None Foto: DPA/Pixsell

Leonardo Jardim s Olympiacosom imao je deset bodova prednosti u ispred drugog u grčkoj ligi i izborio 1/16 finala EL-a. No posla ga je stajala uloga ljubavnika...

U nedjelju je španjolski strateg, 49-godišnji Michel, postao novi trener grčkog Olympiacosa, te je uskočio vrlo brzo u novi posao nakon što mu je došao kraj suradnje s nogometašima Seville.

Inače, još do prije desetak dana se činilo da čvrsto na trenerskoj klupi kluba iz Pireja sjedi Portugalac Leonardo Jardim, ali je nenadano dobio otkaz. Jardim je smijenjen unatoč činjenici što je u tom trenutku Olympiacos bio prvi na ljestvici domaćeg prvenstva s deset bodova prednosti ispred najbliže pratnje. Uz to Olympiacos je tada bio neporažen u Super ligi, te je izborio ulazak u šesnaestinu finala Europa lige.

U početku su mediji u Grčkoj pisali da je vlasnik kluba Vangelis Marinakis nezadovoljan obrambenom taktikom Jardima, no njegova je ljutnja bila daleko dublja.

Naime, po novim informacijama grčkih novinara vlasnik kluba je bio ogorčen na Portugalca jer je ovaj imao ljubavnu avanturu s njegovom suprugom, koja je navodno trajala sve do otkaza.

Komentari (34)
  • boga mi dobar je strateg bio

    4. 2. 2013,   23:27
  • "Gdje kruh zarađuješ ne ebi, jer ćeš ostati gladan!" ...Tako je moj djed govorio...

    5. 2. 2013,   00:01
  • on je za predsjednikovu ženu bio 'Special One' :)

    5. 2. 2013,   00:44