Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobrodošli natrag, Barakude: Prva bronca s Eura stigla kući

None Foto: Facebook

Naši brončani vaterpolisti vratili su se s Europskog prvenstva u Španjolskoj gdje su u borbi za treće mjesto pobijedili Italiju. Prvo je to europsko postolje naše reprezentacije još od 2010. godine

Hrvatska vaterpolska reprezentacija sletjela je u zračnu luku dr. Franjo Tuđman u Zagrebu!

Foto: Dario Šimović/Facebook

Naši brončani vaterpolisti vratili su se s Europskog prvenstva u Španjolskoj gdje su u borbi za treće mjesto pobijedili Italiju. Prvo je to europsko postolje naše reprezentacije još od 2010. godine i Europskog prvenstva u Zagrebu kada smo osvojili zlatnu medalju.

Također, ovo je prva brončana medalja s Europskog prvenstva naše reprezentacije.

- Osjećaj je lijep. Dobar. Mislim da smo napravili lijep rezultat. Osvojili smo brončanu medalju na jedan dominantan način u toj utakmici. Uspjeli smo se podići nakon poraza u polufinalu od Srbije. Čestitam igračima koji su vrhunski odigrali cijeli turnir. Nastavljamo s nizom osvajanja medalja za hrvatski sport i vaterpolo - rekao je izbornik Ivica Tucak pa dodao:

- Mi smo ovaj rezultat ostvarili bez najboljeg igrača svijeta - Sandra Sukna. To nitko nije spomenuo, nije ni trebao, jer njega trenutno nema, ali vratit će se i onda ćemo biti puno jači.

Komentari (28)
  • Dobro došli nazad; bravo dečki!!!!

    29. 7. 2018,   22:39
  • Svaka medalja u svakom sportu za našu malu ali veliku Hrvatsku je uspjeh !

    30. 7. 2018,   00:13
  • bravo barakude svaka medalja je bitna a bit ce ih jos bravo momci

    29. 7. 2018,   23:14