Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dočekali Blanku: Ova mi je pobjeda posebno slatka...

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL 7

Europskoj prvakinji Blanki Vlašić oko 50-ak ljudi priredio je topli doček na splitskom aerodromu. Dočekali su ju majka, otac te braća Marin i Luka

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić vratila se u rodni Split s umornim, ali velikim smješkom. Kako i ne bi kad je samo večer prije kompletirala kolekciju medalja prvim europskim naslovom. U splitskoj zračnoj luci dočekalo ju je 50-ak najvjernijih navijača, među njima i majka Venera, otac Joško te braća Marin i Luka.
Oduševljeno je Blanka pohitala majci u zagrljaj.
- Svaka pobjeda izaziva bujicu emocija, a ova mi je posebno slatka zbog svega što sam proživljavala uoči i za vrijeme natjecanja. Možda mi ovo nije najdraža pobjeda u karijeri, ali je svakako visoko na osobnoj ljestvici favorita - rekla je Blanka Vlašić za Jutarnji list.
Prije Barcelone okretala je 'pilu naopako', nije se osjećala sigurno. Zlato nije mogla obećati, ali ga je sa stilom osvojila.
- Imala sam fazu u kojoj sam proživljavala krizu motivacije. Nakon toliko natjecanja i pobjeda kad tad mora doći do zasićenja. Svakome se to događa, a svaki od nas sportaša to proživljava na različit način. I drugačije se bori s tom krizom - kazala je Splićanka.
Krize više nema, još jedno zlato je u džepu, jedino joj nedostaje olimpijsko. No, do Londona ima vremena napretek...

Komentari (1)
  • bravo blanka!!posebno mi je drago sta si pokazala onoj kornjaci tii iz belgije,najbolja si

    2. 8. 2010,   16:18