Obavijesti

Sport

Komentari 20

Doktore, jel' hladno? Karlović pobjeđuje igrajući u pidžami

Doktore, jel' hladno? Karlović pobjeđuje igrajući u pidžami
1

Na Challengeru u Houstonu Ivo Karlović sve je iznenadio odabirom odjevne kombinacije. Meč protiv Amerikanca Girona odigrao je odjeven u gornji i donji dio trenirke. Amerikanci su se šalili da igra u pidžami

VIDEO

Za njega nema zime. Čak i s 39 godina na leđima, Ivo Karlović pobjeđuje i igra kao da je junior. No nije to bilo u njegovom stilu jer čim nema tie-breaka, nešto tu ne štima.

Amerikanac Marcos Giron nije mu mogao pružiti veći otpor i dr. Ivo ga je 'smazao' u dva seta 6-4, 6-2. Nije to čak bio ni Ivin dan za aseve, jer ih je ispucao samo - deset. Ako se sjećate, u Davis Cup meču protiv Radeka Štepaneka, 2009., Ivo ih je zabio 78, od čega 77 na prvom servisu! No, vjerovali ili ne, taj meč sa 78 aseva Ivo je - izgubio!

A, ako ste se pitali je li bio koji meč da Ivo nije opalio niti jedan as, i toga je bilo. Bilo je to 2008. u Monte Carlu protiv Francuza Gaela Monfilsa. Naravno, taj meč je dobio Monfils 7-6, 6-1. Nakon tog meča novinari su se šalili da je Div sa Šalate vjerojatno igrao lijevom rukom. 

No, vratimo se turniru u Houstonu. Osim što je iznenadio podatkom da je u dva seta protivniku uzeo čak tri puta servis, Ivo je je izenadio i odjećom. Na zagrijavanje je stigao, kako neki tenisači rade, u trenirci. Gornjem i donjem dijelu. No nakon zagrijavanja, kad se očekivalo da se preodjene i na teren izađe u kratkim hlačicama, Ivo je zadržao trenirku! I oduševio šokirane Amerikance, koji takvo nešto nisu vidjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivo je u prvi plan došao i 2009. u četvrtfinalu Wimbledona kada je igrao protiv Rogera Federera. Nakon izgubljenog prvog seta Ivo je na teren izašao u crnim sunčanim naočalama. 

- Još mu samo nedostaje kožna jakna i motor - šalili su se tad Englezi.

Neka se samo šale, za Ivu sezona još nije gotova. U drugom kolu Challengera u Houstonu hrvatski tenisač igrat će protiv Ekvadorca Gomeza, 331. tenisača svijeta. I s trenirkom i bez nje, Ivo je ovdje veliki favorit i trebao bi izboriti četvrtfinale. I ako se trenirka pokaže sretnom, Ivo, igraj u njoj i cijelu 2019. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub