Obavijesti

Sport

Komentari 14

Dolazi spasiti sezonu: Lampard je favorit za trenera Chelseaja

Dolazi spasiti sezonu: Lampard je favorit za trenera Chelseaja
1

Na engleskim kladionicama za preuzimanje klupe Chelseaja sada najbolje kotira Frank Lampard s koeficijentom tri, a iza njega su Zinedine Zidane i Gianfranco Zola. U kombinacijama je i Jose Mourinho

VIDEO

Nakon što je Manchester City razbio Chelsea sa 6-0, engleski mediji su krenuli u potragu za novim trenerom momčadi iz zapadnog Londona. 

Nedavni poraz 4-0 od Bournemoutha još se i mogao tolerirati, ali kada samo nekoliko tjedana kasnije primiš šest golova, očigledno je da nešto ne štima. Maurizio Sarri ubrzo bi mogao postati "bivši".

- Zabrinut sam za svoju momčad, za njihovu igru. Moj je posao uvijek u opasnosti. Ne znam što očekivati. Više u ekipi ne vidim svoj nogomet. Na početku sezone je funkcioniralo, a sada više ne... - rekao je Sarri nakon debakla na Etihadu.

Lampard vodi ispred Zidanea

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na engleskim kladionicama za preuzimanje klupe Chelseaja sada najbolje kotira Frank Lampard. Nakon što su Real Madrid i Manchester United dali priliku mladim trenerima bez iskustva među ozbiljnim društvom, čini se da bi isto mogli napraviti i na Stamford Bridgeu.

Njihov legendarni veznjak radi odličan posao u svom prvom samostalnom trenerskom angažmanu u Derby Countyju, a nekoliko engleskih kladionica stavilo je na njega koeficijent 3. Iza njega je Zinedine Zidane koji je bez posla otkako je napustio Real Madrid. Na Francuza je koeficijent 8, dok je na Sarrijevog pomoćnika Gianfranca Zolu 13.

Legenda Chelseaja, dočekali bi ga kao heroja

Lampard je 13 godina bio dio Chelseaja, a u nogama ima 640 odigranih utakmica. Ukupno je zabio 209 golova, asistirao za još 150. Bio je dio legendarne Chelseajeve generacije koja je osvojila tri engleska prvenstva i Ligu prvaka. Na Stamford Bridge se vratio sa Derbyjem ove godine, izgubio je 2-3, ali navijači su ga dočekali kao pravog heroja.

Tako bi vjerojatno bio dočekan i da sjedne na trenersku klupu.

Chelsea je nakon poraza od Cityja pao na šesto mjesto u prvenstvu i sve im je dalje Liga prvaka. Dobra vijest je da Ligu prvaka mogu dohvatiti i eventualnim osvajanjem Europske lige ove sezone.

Favoriti za novog trenera Chelseaja

  • Frank Lampard 3
  • Zinedine Zidane 8
  • Gianfranco Zola 9
  • Diego Simeone 13
  • Jose Mourinho 13
  • Brendan Rodgers 13
  • Massimiliano Allegri 13
  • Nuno Espirito Santo 13
  • Didier Deschamps 17
  • Luis Enrique 17
  • Guus Hiddink 17
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka