Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dominikovićevi klinci stigli u Hrvatsku sa srebrom oko vrata

Dominikovićevi klinci  stigli u Hrvatsku sa srebrom oko vrata
11

Oduševili su u Španjolskoj, došli do finala, pod vodstvom šefa Dominikovića osvojili srebro. Martinović, Mileta, Jaganjac, Novak, Šarac i ostali mladi hrvatski rukometaši donijeli su odličja u svoju Hrvatsku

VIDEO

Pomeli su sve do finala i na Svjetskom juniorskom prvenstvu u rukometu, odigranog  u Španjolskoj, uzeli srebro s kojim su se sada vratili u Hrvatsku!

Mladi hrvatski rukometaši drugi su na svijetu, samo im je Francuska uspjela nekako stati na kraj, ali ovo je tek bilo Svjetsko prvenstvo do 21 godine. Kad dođe seniorska priča sjajna generacija, možda i tada pod dirigentskom palicom Davora Dominikovića, i ta će finala početi okretati na svoju, zlatnu stranu! 

- Apsolutno sam zadovoljan onim što smo napravili i kako smo odigrali ovdje. Zbilja smo funkcionirali kao prava ekipa. I na to moramo biti ponosni. Držali smo obranu kao nitko. Ona je po željama našeg stručnog stožera bila temelj i na njoj smo mnogo toga izgradili. U finale smo ušli malo lošije nego u neke druge susrete. Možda nas je čak i pojela prevelika želja. Ali i umor. Odigrali smo devet susreta u 12 dana. To nije bilo  jednostavno izdržati. Francuzima svaka čast, bili su bolji i zasluženo nose naslov - rekao je nakon finalne utakmice Fili Vistorop. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Martinović, Mileta, Jaganjac, Novak, Šarac, Panjan, Ereš, Špruk, Godec, Malec, Račić, Papić, Miličević, Srna, Vistrop i Vekić donijeli su Hrvatskoj ne samo svjetsko srebro, ne samo povijesni uspjeh, nego i  radost za budućnost hrvatskog seniorskog rukometa jer među njima zasigurno ima skorašnjih nositelja igre A reprezentacije.

U cijeloj priči treba odati čast i njihovim voditeljima. Tu su bili trener Dinko Đanković, trener vratara Marko Markiš koji je iz Njemačke sjajno skautirao suparnika i pomagao vratarima. Pa Danijel Brajković, Željko Kercel, Zdravko Mirilović.

Čestitke, mladići!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu