Obavijesti

Sport

Komentari 19

Donna se slomila! Nije mogla prestati plakati tijekom poraza

Donna se slomila! Nije mogla prestati plakati tijekom poraza
1

Donna Vekić se nakon sat vremena i 55 minuta igre oprostila od jakog turnira u Dubaiju. Bolja je od nje sa 7-6 (9), 6-4 bila 56. igračica svijeta, Tunižanka Ons Jabeur. Ispala je i Petra Martić

VIDEO

Donna Vekić ispala je u prvom kolu 2.8 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u Dubaiju. Bolja je sa 7-6 (9), 6-4 bila 56. na svijetu Tunižanka Ons Jabeur, a naša se tenisačica u drugom setu kod vodstva protivnice potpuno slomila.

Meč koji je trajao sat vremena i 55 minuta krenuo je izgubljenim servisom naše tenisačice. Uspjela se Donna vratiti u četvrtom gemu, ali ponovno je vlastiti servis izgubila u sedmom gemu.

Pokretanje videa...

Donna Vekić 00:13

Pozvala trenera u pomoć pa se rasplakala

Nakon osvojenog prvog seta, Jabeur je u drugom imala 4-3 na svojoj strani pa je Donna pozvala trenera Torbena Beltza. Tražila je savjet kako da se vrati u meč, ali u tom se trenutku potpuno slomila na klupi. Nije mogla prestati plakati...

Savjet trenera je ipak pomogao i Donna je uspjela oduzeti servis protivnici. Na kraju je odlučivao tie-break u kojemu je Donna ispustila tri set lopte. Tunižanka je svoju meč loptu iskoristila i proslavila drugu pobjedu u trećem međusobnom susretu.

Video trenutka u kojem se Donna Vekić slomila pogledajte OVDJE.

Ispala je i Petra Martić

Od turnira se oprostila i Petra Martić koju je u sat i 42 minute igre sa 6-4, 6-3 pobijedila 44. igračica svijeta, Čehinja Siniakova.

Martić je odlično ušla u meč. U prvoj igri je oduzela servis suparnici i potom povela 2-0. Break prednosti je držala do osme igre kada je 22-godišnja Čehinja vratila izgubljeni servis izjednačivši na 4-4. Siniakova je povela 5-4 i potom napravila još jedan break za 6-4 i vodstvo 1-0 u setovima.

U drugom setu Čehinja je kod 2-1 napravila break, ali se Petra vratila smanjivši na 4-3. Nažalost, potom je ponovo izgubila servisa, a u idućem gemu i meč. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba