Obavijesti

Sport

Komentari 21

Doping šampion: Bones Jones pao na testu, uzet će mu pojas

Doping šampion: Bones Jones pao na testu, uzet će mu pojas
1

ZAR OPET? Američki mediji pišu kako su mu pronašli tragove anaboličkog sterioda koji se koristi za povećanje tjelesne sposobnosti i mišićne mase. Jonesu prijeti četverogodišnja suspenzija

VIDEO

Vratio se nakon suspenzije zbog dopinga i problema s drogom, uzeo naslov Cormieru pa opet pao na doping testu. Jon 'Bones' Jones ponovno je osramotio sebe, svoj tim i UFC. Dali su mu valjda stotu šansu, a on im je vratio novim skandalom.

UFC je potvrdio da je Jones pao na testu uoči UFC 214 na kojem je spektakularno nokautirao velikog rivala Daniela Cormiera i uzeo pojas poluteške kategorije.

'Jon je slomljen'

Američki mediji pišu kako su Jonesu pronašli tragove anaboličkog sterioda koji se koristi za povećanje tjelesne sposobnosti i mišićne mase. Uzorak su mu uzeli nakon vaganja uoči borbe protiv Cormiera, a sad je stigao nalaz. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svi smo u šoku, Jon, treneri, nutricionisti... Radili smo neumorno posljednjih 12 mjeseci upravo kako bismo izbjegli ovakve situacije. Tražit ćemo ponovno testiranje uzorka. Jon je uništen - objavili su iz njegovog tima.

Jonesu će sigurno uzeti naslov poluteške kategorije, a ovo bi moglo značiti i kraj karijere jednog od najtalentiranijih boraca u povijesti MMA sporta, ali i čovjeka koji je napravio toliko gluposti da ni tri teksta ne bi bila dovoljna.

Pao je na dopinškom testu uoči UFC-a 200, dobio je godinu dana suspenzije, a tvrdio je da je to zbog pilula za potenciju. Šmrkao je kokain, vozio pijan, udario trudnicu pa pobjegao s mjesta nesreće...

Cormier: Ne mogu vjerovati da opet ovo prolazimo

Nevolje kao da se lijepe za Jonesa, kojem zbog ovog prijete četiri godine kazne. Za ovo je, inače, propisana kazna od dvije godine, ali Jones je 'ponavljač', što mu je otegotna okolnost i vjerojatnije je da će dobiti barem četiri godine. 

Daniel Cormier je nakon poraza najavio i treću borbu protiv Jonesa, ali trilogija je sad pod velikim znakom pitanja. Zapravo, malo je vjerojatno da ćemo gledati treći meč.

- Teško je opisati kako se sad osjećam. Užasno sam razočaran, ovo je emocionalni šok. Sportaš sam i čekat ću službenu potvrdu, onda ću vidjeti što dalje. U mojoj glavi, ušao sam u ring i izgubio. No misli sam da je Jones pametniji. Ne znam više što da mislim, ne mogu vjerovati da opet prolazimo kroz ovo - rekao je Cormier.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...