Obavijesti

Sport

Komentari 45

Dortmund preokretom došao do pobjede, Schalke je izgubio

Dortmund preokretom došao do pobjede, Schalke je izgubio
7

Nogometaši Borussie Dortmund pobijedili su Frankfurt 4-1 i vratili zaostatak za Bayernom na pet bodova. Schalke je u gostima kod Augsburga izgubio 2-1

VIDEO

Schalke nije uspio iskoristiti poraz Borussije Mönchengladbach i skočiti na četvrto mjesto Bundeslige. Schalke je imao 1-1 do sudačke nadoknade protiv Augsburga, no onda je Caiuby zabio za pobjedu i sva tri boda Bavaraca. 

Sve je krenulo dobro za domaćina kada je u 34. minuti za 1-0 zabio Hong Jeong-Ho. Schalke je prvo poluvrijeme držao posjed lopte, ali što se tiče prilika utakmica je bila prilično izjednačena. Augsburg je svoje šanse zabio, Schalke nije. 

U nastavku je zabio Sead Kolašinac za 1-1 u 70. minuti na asistenciju Choupo-Motinga. Bio je to prvijenac Kolašinca u Bundesligi. Gosti su krenuli na sve ili ništa, željeli su sva tri boda. No na samom kraju utakmice, u drugoj minuti sudačke nadoknade Caiuby je zakucao loptu pod gredu Fahrmannova gola i donio pobjedu Augsburgu.

 Schalke nije uspio vezati tri utakmice bez poraza i nalazi se na osmom mjestu Bundeslige dok je Augsburg ovom pobjedom pobjegao iz zone ispadanja i nalazi se na 13. mjestu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dortmund preokretom dobio Frankfurt

Borussia Dortmund nastavila je pobjednički niz pobijedivši Frankfurt na svojem Signal Iduna Parku. 

Već u šestoj minuti Meier je doveo goste u prednost na asistenciju Seferovića, ali nakon toga je igrala samo Borussia. 

Mkhitaryan je poravano na 1-1 20 minuta kasnije, a Aubameyang je u sudačkoj nadoknadi promašio penal zbog kojeg je Medojević dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Najbolji strijelac Bundeslige pucao je pored desne stative. 

No brzo se iskupio. U 13. minuti nastavka Gabonac je zabio na asistenciju Kagawe, a samo četiri minute poslije sve je bilo gotovo kada je Hummels zabio za 3-1. Potvrdu pobjede pred skoro 82 tisuće navijača donio je Ramos golom u 86. minuti. 

Aubameyang je zabio 26 golova u 25 utakmica ove sezone, a tek je peti nogometaš u povijesti Bundeslige koji je zabio 18 golova nakon 16. kola.

Rezultati 16. kola njemačke Bundeslige:

  • Augsburg - Schalke 2-1
  • Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt 4-1
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram