Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dos Santos fotografirao nogu: Infekcija nije djelovala ozbiljno

Dos Santos fotografirao nogu: Infekcija nije djelovala ozbiljno
1

Junior dos Santos (36) trebao se boriti u glavnom meču večeri na priredbi UFC-a u Moskvi protiv Aleksandera Volkova (31), ali zbog infekcije lijeve noge morao je odustati. Fotografijama je pojasnio u kakvom je stanju

VIDEO

Prošlo je osam dugih dana u bolnici. Nisam u početku shvaćao koliko je ozbiljna ova infekcija, mislio sam da ću se samo uz tretman iste moći odmah vratiti treninzima i boriti protiv Volkova u Rusiji, ali nije bilo tako jednostavno, započeo je na Instagramu brazilski borac Junior dos Santos (36).

Bivši teškaški prvak JDS (35) morao je odustati od nastupa protiv Aleksandera Volkova (31),a trebao je to biti povratak u oktogon nakon poraza od Francisa Ngannoua (33). No, neke su se stvari otele kontroli i ta se borba jednostavno nije mogla održati.

- Bio sam pod anestezijom tri puta u posljednjih tjedan dana. I dalje mi cjevčice izlaze iz nogu i natrpan sam lijekovima. Ispričavam se svom protivniku, ruskim navijačima i svim MMA fanovima diljem svijeta. Vratit ću se čim to bude moguće. Vjerujte mi - poručio je Dos Santos.

Hardy ulazi na njegovo mjesto

Zbog te se nesreće otvorilo mjesto u glavnoj borbi večeri te se upravo Ngannou ponudio kao novi borac u glavnom meču, ali opet je naletio na odbijenicu. Francusko-kamerunski borac morat će još malo pričekati jer je nešto manje od tjedan dana od zadnje borbe, kontroverzni Greg Hardy (31) ugovorio novi meč. Nakon što je je prvi u povijesti UFC-a koristio inhalator između rundi pa je njegova jednoglasna sudačka pobjeda protiv Sosolija (29) proglašena 'no contestom' dobio je veliku priliku.

MMA: UFC Fight Night-Boston-Hardy vs Sosoli

Ta amaterska pogreška samo mu je donijela novu borbu protiv puno zvučnijeg protivnika, dok je Ngannou opet ostao razočaran.

- Volim UFC igru, tako je zabavna - napisao je Ngannou uz oznaku UFC Moskva.

Tako će Francis još koji tjedan, a vjerojatno i mjesec ostati bez borbe i još nije poznato što mu se sprema. Trilogija Stipe - DC vjerojatno je na putu pa bi on mogao čekati pobjednika iz tog meča, a on nema velike zahtjeve - želi samo borbu protiv rangiranog borca. No, i na to će morati pričekati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica