Obavijesti

Sport

Komentari 13

Igrač je pogodio golf lopticom: Eksplodirala joj očna jabučica!

Igrač je pogodio golf lopticom: Eksplodirala joj očna jabučica!
4

Američki golfer Brooks Koepka lopticom je slučajno pogodio u glavu jednu gledateljicu uz teren. Prva pomoć pružena joj je na licu mjesta, a nakon toga očnu jabučicu šivali su joj u Parizu. No vid joj nisu spasili

VIDEO

Na poznatom golf turniru Ryder Cupu između Europe i Amerike loptica je pogodila nesretnu obožavateljicu golfa Corine Remande u desno oko, nakon čega je, kaže, u potpunosti oslijepila na to oko te sada sprema i tužbu protiv organizatora turnira.

Corine Remande i njezin suprug odlučili su posjetiti tradicionalni Ryder Cup koji se održava svake godine u predgrađu Pariza Saint-Quentin-en-Yvelines, no taj posjet neće ni približno pamtiti po dobrome. Naime, jedan udarac sjajnog američkog golfera Brooksa Koepke odletio je potpuno krivo i loptica je sletjela na mjesto u publici gdje se nalazila Corine i pogodila je u desno oko. Od siline udarca, Remande je, kaže, oslijepila na to oko.

Brooks joj se odmah ispričao, a Egipćanka je najavila da će tužiti organizatore jer nitko nije upozorio da lopta leti prema publici.

- Mislim da je sve jasno, odgovornost za ovo moraju preuzeti organizatori. Nadležni nisu dali nikakvo upozorenje da loptica leti prema publici - rekla je Corina Remande. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekli su mi da ću izgubiti vid na desno oko, a to je danas i potvrđeno na pregledu - dodala je nesretna žena iz Egipta.

Corine i njezin muž htjeli su samo u miru pogledati tradicionalni meč, a onda joj se dogodila nesreća zbog koje će posljedice nositi cijeli život iako je odmah nakon što ju je loptica pogodila bila prisebna.

- Hvala Brooksu što mi se ispričao, pokušala sam ostati pozitivna da mu ne poremetim koncentraciju. No organizatori mi se nisu javili nakon toga. Tužit ću ih i više od ičega želim da se pobrinu za bolničke račune te da se rana ne inficira - kaže nesretna žena.

Pogledajte video...

Na licu mjesta pružena joj je prva pomoć, nakon čega je najprije prevezena u bolnicu u Parizu, a onda i u obiteljsku kuću njenih roditelja u Lyon. U bolnici u Parizu otkrili su da joj je od snage udarca 'eksplodirala očna jabučica te je doživjela frakturu očne šupljine', no, prema njenim riječima, kirurzi su uspjeli kvalitetno sanirati ranu.

- No, kako god bilo, potvrdili su da je izgubila vid na desno oko. U najboljem slučaju za mjesec ili dva, kad otekline splasnu, možda će moći vidjeti tek obrise - rekao je muž nesretne Egipćanke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida