Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dosta je bilo gluposti: Neymar je potražio pomoć psihologa...

None Foto: ALBERT GEA

Brazilska zvijezda zatražila je posjet kod psihologa Joaquina Valdesa koji ionako već radi s momčadi Luisa Enriquea. No ovoga puta Neymar psihologu ide na vlastiti zahtjev kako bi prestao s čestim glupostima

Nakon čestih ispada zahvaljujući kojima sve više puni novinske stupce Neymar je odlučio potražiti pomoć psihologa. Otkrili su to brazilski mediji, a ime čovjeka koji bi trebao pomoći nogometašu Barcelone je Joaquin Valdes.

Spomenuti stručnjak s Luisom Enriqueom radi već godinama u svim njegovim klubovima, no ovoga puta Neymar je na svoju ruku zatražio samostalni posjet psihologu, a sve kako bi konačno završio s brojnim glupostima zahvaljujući kojima se sve češće nalazi na udaru trenera, suigrača i navijača.

Posljednji u nizu vidjeli smo u utakmici s Malagom. Najprije je dobio žuti karton jer je vezao kopačku direktno ispred igrača Malage koji je pokušavao izvesti slobodan udarac. Nakon toga dobio je crveni zbog prekršaja, a onda još i zapljeskao sucu pri izlasku s terena. Savez ga je stoga kaznio s dvije utakmice neigranja te će sjajni Brazilac propustiti El Clasico.

Prije toga u utakmici s PSG-om Neymar je divljački po nogama sleđa udario sunarodnjaka Marquinhosa. I tada je bilo jasno da s Neymarovom glavom nešto nije u redu. Shvatio je to očito i sam i potražio pomoć stručnjaka...

Komentari (18)
  • doktore doktore recite mi molim vas, zašto se ja stalno bacam po terenu kao kokoš na tableticama???

    11. 4. 2017,   15:46
  • Neymar je bolestannnnnn......

    11. 4. 2017,   16:55
  • Ovo za psihološku pomoć očito nije istina (došlo je iz Brazila) ali ideja i nije glupa! I ne samo za njega; ima ih u barci još kojima to ne bi škodilo.

    11. 4. 2017,   16:58