Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dragi, uspori! Lejla Hajrović je snimala ispred sjedišta BBB-a

None Foto: Instagram 4

Lejla Hajrović, supruga Dinamovog krilnog napadača Izeta Hajrovića, iz automobila na putu kući sa stadiona snimila je scene ispred sjedišta Bad Blue Boysa. Dinamovi navijači osvijetlili su noć...

Fantastični Dinamo razbio je Viktoriju Plzen 3-0 i ušao u osminu finala Europske lige.

Na Maksimiru scene kakve Zagreb ne pamti od 1982. godine. Sve je bilo u plavom, grad je disao za Dinamo, a Nenad Bjelica i igrači okrenuli su novu stranicu povijesti zagrebačkog kluba koji je nakon 49 godina, ne samo izborio proljeće u Europi, već i igra bitnu ulogu u drugom najjačem klupskom nogometnom natjecanju u svijetu.

LUDNICA NA MAKSIMIRU Igrači prekinuli presicu, zalili Bjelicu, Milu Horvat i Štimca!

Briljirali su dinamovci koji su među 16 najboljih klubova Europske lige, briljirali su i navijači koji su nosili plave od prve do zadnje minute i nisu im dali s terena nakon utakmice. Fasciniran je bio i trener Plzena Pavel Vrba, koji je rekao da se sad iz prve ruke uvjerio zašto svi pričaju o Hrvatskoj kao zemlji poznatoj po nogometnoj atmosferi.

ZAUSTAVLJENO U VREMENU Foto album maksimirske noći: To su slike Dinamove povijesti

Oduševljena je bila i Lejla Hajrović, supruga Dinamovog krilnog napadača Izeta Hajrovića, koja je iz automobila na putu kući sa stadiona snimila scene ispred sjedišta Bad Blue Boysa.

Obasjali su bengalkama Dinamovi navijači zagrebačku noć koju će svi kojima je Dinamo u srcu još dugo, dugo pamtiti...

 

Komentari (33)