Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drago: Idem navijati za brata; Izbornik: Prvo odradi trening

None Foto: 24sata/ilustracija

Utakmica sa Španjolskom na rasporedu je sutra u Spaladiumu, no Drago Vuković danas će nakon popodnevnog treninga ići navijati na Poljud za Split i brata Andriju

Utakmica u Španjolskoj je bilo sjajno naše izdanje, ali mi se okrećemo novoj utakmici i želimo pobijediti još jednom. Prekrasan je osjećaj nastupiti za reprezentaciju, još mi se i otvorilo da zabijem nekoliko važnih golova. Presretan sam što sam u ovoj momčadi među 18, a kad nam se vrate Lacković i Valčić bit ćemo još puno jači.

Bičanić kaže kako se Španjolci nisu opustili i podcijenili našu reprezentaciju, a na pitanje koji je recept, gdje pucati Šterbiku odgovorio je:

- Tamo gdje ga nema.

Drago Vuković će debitirati u Spaladiumu, njega nije bilo odlukom Line Červara u prošlim akcijama, no za Dragu će i subotnja večer imati posebno emotivno značenje.

- Večeras moj brat Andrija brani za Split protiv Hajduka i ako me izbornik pusti doći ću ga bodriti. Obojica smo veliki navijači Hajduka, kojem želim da osvoji naslov prvaka, ali večeras smo obojica za Split - otkrio je Vuković, a izbornik se uz smiješak ubacio:

- Ideš na derbi ako dobro odradiš popodnevni trening.

Drago je već iskusan, no ipak nije siguran hoće li ga uoči utakmice, kad istrči pred 11.000 gledatelja uhvatiti trema.

- Za sada je sve dobro, vidjet ćemo što će biti sutra, teško je to predvidjeti.

Naši su rukometaši danas pogledali video pobjede nad Španjolcima, izbornik je upozoravao na pogreške, pogotovo da se Šterbika nikako ne smije razbraniti. O receptu za pobjedu kaže:

- Vrlo je jednostavno. Gas do daske od prve minute i onda neće biti straha. Tako smo i u Španjolskoj dodali gas i izvukli se iz rezultatskog deficita i došli do pobjede.

Komentari (1)
  • jak ti ga je brat! glumac koji puši golove. nemože skladgradnja sve opiturat!

    12. 3. 2011,   23:26