Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama na Poljudu: Predsjednik Huljaj grčevito traži trenera...

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL 4

Predsjednik Huljaj je, nakon svega što je učinio za Kopića, njegov sastanak sa Štimcem doživio kao nož u leđa i odmah ga odlučio smijeniti krenuvši ponovno u potragu za njegovim nasljednikom

Iz Hajduka bi uskoro trebali i službeno objaviti kako Željko Kopić više nije trener.

Situacija se rasplela sinoć, nakon što je suočen s dokazima o sastanku s Igorom Štimcem, Kopić priznao predsjedniku Jasminu Huljaju da je sastanka bilo te kako to nije smatrao nečim posebno problematičnim.

NAVIJAČI DONIJELI DOKAZE Željku Kopiću je presudio tajni sastanak s Igorom Štimcem...

Predsjednik Huljaj je, nakon svega što je učinio za Kopića, taj njegov čin doživio kao nož u leđa i odmah ga odlučio smijeniti krenuvši ponovno u potragu za njegovim nasljednikom.

Obzirom da je već jedanput obavijestio sve s kojima je kontaktirao da je odlučio stati iza Kopića, manevarski prostor mu je poprilično sužen. Hoće li privoljeti Tudora, ako ne ostaje mu Reja kao moguće rješenje na klupi ili će se odlučiti na Oreščanina ili neko četvrto rješenje. 

Jutros na Poljudu igrači nemaju aktivnosti, za popodne je najavljen još jedan sastanak, a nakon toga i trening, no pitanje je hoće li ga voditi novi trener ili će igrače na vježbanje povesti netko iz stožera Željka Kopića.

Komentari (29)
  • Koliko će biti gledatelja na Poljudu protiv Rudesa ? 😂😂😂😂😂😂😂

    6. 9. 2018,   11:13
  • Napokon imaju Hajduk kakav su htjeli. Imaju igrace koi neigraju za novce, nego su zadovoljni i sretni sto su u Hajduku. Navijaci donose sve odluke, nema Mamica u Dinamu, polako im se sve poklapa, jos samo da ode Suker i svi problemi su rjeseni. Svi na Rivu da se ovo proslavi.

    6. 9. 2018,   11:21
  • Ovi u Hajdukovu vodstvu ne znaju tko im glave nosi!

    6. 9. 2018,   11:09