Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama obitelji zlatne olimpijke: Brat optuženi trostruki ubojica

None Foto: Marijan Murat/DPA/PIXSELL

Biles-Thomas, brat Simone Biles, peterostruke olimpijske pobjednice i 14-erostruke svjetske prvakinje u gimnastici optužen je za trostruko ubojstvo u novogodišnjoj noći te čeka skorašnje suđenje...

Brat osvajačice zlatne olimpijske medalje Simone Biles uhićen je pod sumnjom da je u novogodišnjoj noći sudjelovao u pucnjavi u kojoj su ubijene tri osobe. 

Tevin Biles-Thomas (24) optužen je za ubojstvo i zlostavljanje 31. prosinca 2018. u Clevelandu, objavili su iz tamošnje policije. Biles-Thomas je brat Simone Biles, peterostruke olimpijske pobjednice i 14-erostruke svjetske prvakinje u gimnastici. U noći pucnjave, grupa nepozvanih gostiju pristigla je u jednu kuću te započela tučnjavu, stoji u izvješću. Tučnjava je dovela do pucnjave u kojoj je upucano više osoba. 

Dvije osobe - Delvaunte Johnson (19) i Toshaun Banks (21) preminuli su na licu mjesta, a treća žrtva - Devaughn Gibson (23) podlegla je ozlijedama nešto kasnije u bolnici. 

Biles-Thomas optužen je da je upravo on bio taj koji je pucao. Uhićen je u Georgiji u četvrtak gdje je i smješten u pritvor iza rešetaka Liberty County zatvora. Pred sud bi trebao stati 13. rujna u Ohiju. 

- Vjerujemo u moć policije i suda i pouzdani smo da će učiniti sve kako bi se obiteljima pogođenima ovim incidentom barem malo ublažili bol - rekao je šef policije Clevelanda, Calvin Williams.

CNN je pokušao doći do Simone, ali nije uspio. U četvrtak je na svom Twitteru objavila:

- Ne obraćajte mi se. 


 

Komentari (13)
  • zašto sam odmah znao da se radi o pripadniku crne rase. jesam li rasist ili realist?

    31. 8. 2019,   00:54
  • Isto ko i kod nas,kad je provala ili pljačka..na koga prvo pomisliš..i u 95 % slucaja si u pravu

    31. 8. 2019,   05:44
  • Pozovi Serenu da ti da savet !!!

    31. 8. 2019,   00:07