Obavijesti

Sport

Komentari 29

PPD Zagreb: Ne znamo o čemu priča Lino, pa on je sam otišao!

PPD Zagreb: Ne znamo o čemu priča Lino, pa on je sam otišao!
5

Izjava da očekuje da klub objasni zašto više nije trener nije nam jasna. Červar je na presici prije tri tjedna rekao da odlazi, a sad traži objašnjenje, rekao je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

VIDEO

Lino Červar je uoči utakmice protiv Nantesa, prije 20-ak dana na presici najavio da odlazi iz kluba. Rekao je da je prezauzet obavezama oko reprezentacije. Izjava da očekuje da klub objasni zašto više nije trener nije nam jasna, tu nemamo što reći osim da smo s Linom imali dogovor da će voditi momčad dok će imati snage za to uz rad u reprezentaciji, rekao je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

Odgovor je to PPD Zagreba Lini Červaru, koji je nakon utakmice protiv Nexea u utorak navečer napao čelnike kluba i zahtijevao odgovore zašto je smijenjen.

Nije zapravo jasno što se dogodilo i kako je pukla suradnja , ali Červar je, kao što kaže direktor PPD Zagreba, na presici prije tri tjedna stvarno rekao da se dogovorio s klubom da odlazi jer ima obaveze u reprezentaciji. 

Červar poludio: Ako u Zagrebu ne kažu istinu, ja ću! Dosta je!
Červar poludio: Ako u Zagrebu ne kažu istinu, ja ću! Dosta je!

Ranije je izjavio kako mu je klub izašao u susret i da neće ići na neka gostovanja jer mu je supruga bolesna. 

POGLEDAJTE VIDEO

PPD Zagreb odgovara na optužbe Line Červara: Jesu li ga potjerali? Reporter: Josip Tolić

Objavljuje 24sata Sport u Srijeda, 5. prosinca 2018.

No u međuvremenu je, čini se, negdje puklo.

- Želim da se klub javno očituje zašto više nisam trener. Neka to jasno i glasno kažu i objasne mi lijepo! I neka odgovor bude što prije. Zadnjih deset godina stalno mi se nešto podmeće. Tko mi podmeće? Klubovi. Stalno me se napada. I ako klub ne kaže istinu, neće biti dobro, onda ću ja reći sve Neke su se stvari dogodile mimo dogovora i zato želim čuti što imaju za reći. Ako ne kažu istinu, onda ću ja reći sve. Nekima to neće biti drago ni ugodno  - zaprijetio je Lino Červar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Lino je najavio da odlazi, a sad traži objašnjenje?

U klubu su bili iznenađeni tim istupom Line Červara.

- Mogu se u ime kluba zahvaliti gospodinu Červaru na svemu, izašli smo mu u susret u privatnom životu i nije bilo nikakvih problema i sukoba. On je sam objavio odlazak. Ako trebate nekakvo dodatno pojašnjenje, on bi ga trebao dati i objasniti hrvatskoj javnosti što se promijenilo od dana kad je rekao da odlazi - rekao je direktor rukometnog kluba Zagreb Vedran Šupuković i nastavio:

-  Pričao je o ljudima koji ga godinama miniraju, treba reći imenom i prezimenom tko su ti ljudi. Mi smo štitili njegov dignitet i mogu reći da gospodin Červar ima respekt svih nas u klubu. No ako je prije tri tjedna najavio da odlazi, ne može sad reći da želi objašnjenje zašto je to tako. Lino se povukao sam, najavio je to na konferenciji za novinare i detaljno objasnio zašto odlazi.

Zagreb: Bivši i novi trener Zagreba Lino Červar i Tonči Valčić

- Ne znam što se promijenilo u međuvremenu. Dogovor je bio da i nakon odlaska s klupe ostane savjetnik i šef struke kod nas. Nikakve druge dogovore nismo imali. Taj njegov istup nas je iznenadio, sigurno ću ga nazvati i vidjeti u čemu je problem. Ne znam tko ga minimizira godinama, kako tvrdi, mi s njim nikad nismo imali problem i bili smo zadovoljni s njim i rezultatima  - dodao je direktor kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani